Nuorten Leijonien suurlupaukset kurmottivat SaiPaa – "Ajatukset ovat painokelvottomat"

MIKKELI

Nuorten Leijonien mukaan lähtevät Jukurien hyökkääjä Kristian Tanus (1+0) ja pakki Mikko Kokkonen (1+0) jättivät mikkeliläiset perjantaina komeasti.

Vierumäellä lauantaina alkavalle MM-leirityksen avausjaksolle suuntaavat pelaajat iskivät maaleillaan jääkiekkoliigassa Jukurien 3–1-voiton alkutahdit. Kultakypärä Vadim Pereskokov iski pisteet 1+1.

Kokkosen vastapainoksi Jukurien alakertaan tuli paluumuuttaja Mikko Kuukka. Raamikas pakki pelasi alkukauden britannialaista EIHL-liigaa Sheffield Steelersissä. Jukurien luotsi Pekka Kangasalusta ei harmitellut Tanuksen ja Kokkosen maajoukkuekomennuksia.

–  Olisin halunnut, että (Henri) Nikkanen ja (Axel) Rindell olisivat olleet siellä myös. Se on ollut tavoitteena heillä. Ei mitään ongelmaa.

Alakynnessä olleelle SaiPalle tappio oli karu, kun sillä oli saumoja. Avauserässä Ville Koho maalasi, mutta osuma hylättiin haaston jälkeen. Hetkeä myöhemmin vieraat ottivat kolme kahden minuutin jäähyä 50 sekunnissa. SaiPa selvitti alivoimansa.

– Ajatukset ovat painokelvottomat. Joudun sanomaan nätimmin kuin ajattelen. Täytyy ihmetellä osan työmoraalia. Häpeän tunne on päällimmäinen miete, SaiPa-luotsi Tero Lehterä sadatteli.

Kommentoi