Oranssi Pazuzu tekee harvinaisen kotimaan klubikeikan Rytmikorjaamolla, MARS-tapahtuma tuo Seinäjoelle myös Daruden

Oranssi Pazuzu tekee helmikuussa harvinaisen kotimaan klubikeikan ja esiintyy Rytmikorjaamolla.

Black metalia psykedeliaan yhdistävä bändi on harvinainen näky kotimaan klubilavoilla, sillä yhtye keikkailee enimmäkseen Keski-Euroopassa.

Seinäjoella 2007 perustettu Oranssi Pazuzu ilmoitti aikaisemmin syksyllä tehneensä sopimuksen levy-yhtiö Nuclear Blastin kanssa. Nuclear Blast on maailman tunnetuimpia ja suurimpia raskasta musiikkia julkaisevia levy-yhtiöitä.

Oranssi Pazuzun kanssa samana iltana Rytmikorjaamolla nähdään psykedeelistä kitararockia soittava Death Hawks.

Oranssi Pazuzun keikka on osa MARS-tapahtuman live-ohjelmaa. Tapahtumassa kuullaan päivisin puheohjelmaa musiikkialan ajankohtaisista ilmiöistä ja iltaisin soi livemusiikki. Liveohjelman keskus on neljän päivän ajan keikkoja tarjoava Rytmikorjaamo. Tapahtumapaikkoina toimivat lisäksi myös muun muassa Seinäjoen kirjasto ja Bar 15.

MARSIN live-ohjelman muita esiintyjiä ovat muun muassa kaksi kotimaisen musiikkikentän ajankohtaista nimeä Jesse Markin ja The Hearing. Pitkän kansainvälisen uran tehnyt Swallow The Sun tarjoaa MARS-vieraille illan esittämällä ensin akustisen setin jousikvartetin kanssa. Myöhemmin samana iltana kuullaan täysverinen doom ja death metal -keikka.

Karmassa esiintyy Darude.

Musiikin ammattilaistapahtuma MARS järjestetään 12.–15.2.2020.

Kommentoi