Ovi käy jälleen S-kiekossa: Toiminnanjohtaja Henri Peltomäki kertoo purkaneensa yhteistyösopimuksen

S-kiekon toiminnanjohtaja Henri Peltomäki on purkanut yhteistyösopimuksensa Seihockey Oy:n kanssa. Toiminnanjohtaja kertoo asiasta sosiaalisessa mediassa.

Toiminnanjohtaja Henri Peltomäki julkaisi torstaina Twitterissä päivityksen, jossa hän kertoo aikovansa "kääntää uuden sivun elämässään ja katsoa, mihin tie vie seuraavaksi".

– Olemme Seihockey Oy:n kanssa purkaneet yhteisymmärryksessä työsopimukseni ja nyt on aika uusien tuulien, Peltomäki kertoo.

Hän kiittää S-kiekkoa menneistä vuosista ja sanoo olevansa erityisen kiitollinen saatuaan tavata vuosien aikana upeita henkilöitä.

– Haluan toivottaa S-kiekon junioripuolelle sekä edustusjoukkueelle kaikkea hyvää tulevaan! hän sanoo.

Vuoden sisällä S-kiekon johtopaikoilta on lähtenyt kaksikin merkittävää voimaa. Viime keväänä tehtävänsä jätti edustusjoukkueen päävalmentaja Tuomas Takala. Tosin hän ei jättänyt seinäjokelaista jääkiekkoa kokonaan, sillä hän jatkoi kuitenkin juonioreiden kokopäiväisenä valmennuspäällikkönä.

Sittemmin S-kiekon luotsin tehtäviä hoiti Janne Saarenpää, joka siirrettiin sivuun joulukuussa.

Nyt S-kiekon valmennuksesta vastaavat toistaiseksiMarko Haapala ja Mika Hormalainen, mutta heistä kumpikaan ei ole päävalmentaja.

Lisää aiheesta

Kommentoi