Pärmäkoski kamppaili yhdistelmähiihdossa neljänneksi, Niskanen jäi yhdeksännelle sijalle – Johaug voitti yli minuutin erolla Lillehammerissa

LILLEHAMMER

Krista Pärmäkoski hiihti maastohiihdon maailmancupin yhdistelmäkilpailussa neljänneksi Norjan Lillehammerissa. Pärmäkoski jäi 15 kilometrin matkalla minuutin ja 30,6 sekuntia kilpailun voittaneesta Norjan Therese Johaugista. Yhdysvaltain Jessica Diggins oli toinen ja Heidi Weng kolmas.

Johaug oli kilpailussa järkyttävän ylivoimainen, sillä Diggins jäi hänestä minuutin ja 8,3 sekuntia. Norjan tähtihiihtäjä on voittanut tällä kaudella maailmancupin kaikki kolme normaalimatkojen kilpailua.

Kerttu Niskanen oli Lillehammerin yhdistelmässä kymmenes, Anne Kyllönen 26:s ja Laura Mononen 27:s.

Miesten yhdistelmäkilpailu alkaa kello 13.30 Suomen aikaa.

Niskanen taipui yhdeksänneksi

Iivo Niskanen sen sijaan tipahti maastohiihdon maailmancupin yhdistelmäkilpailussa yhdeksänneksi Norjan Lillehammerissa. Niskanen jäi kilpailun voittaneesta Venäjän Aleksandr Bolshunovista minuutin ja 9,4 sekuntia 30 kilometrin matkalla.

Norjan Hans Christer Holund sijoittui kilpailussa toiseksi ennen maanmiestään Emil Iverseniä.

Niskanen oli mukana voittokamppailussa puoleen matkaan, muttei kyennyt vastaamaan vapaalla hiihtotavalla Holundin irtiottoon.

Holund nykäisi Bolshunovin ja Iversenin kanssa karkumatkalle. Kolmikko kasvatti vapaan osuudella lähes minuutin eron kakkosryhmään.

Perttu Hyvärinen oli kilpailussa 28:s, Markus Vuorela 35:s ja Lari Lehtonen 36:s.

Kommentoi