Kaksi kuollut liikenneonnettomuudessa Seinäjoella – kolarisuma Nurmossa, liikenne kohti Lapuaa pysähtyi

Valtatiellä 19 Seinäjoen Nurmossa on sattunut henkilöauton ja kuorma-auton välinen kolari. Hälytys keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta tuli pelastuslaitokselle iltapäivällä vähän kello kahden jälkeen.

Päivystävä palomestari Juha Koski Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta kertoo, että onnettomuudessa on kuollut kaksi henkilöä. Molemmat olivat henkilöautossa, vahvistaa poliisi.

Kolari tapahtui lähellä Atrian risteystä. Poliisin mukaan valtatie oli onnettomuushetkellä luminen ja jäinen.

Liikenne oli kello 16.30 jälkeen edelleen pysähdyksissä valtatiellä. Toimituksen tietojen mukaan poliisi ohjaa parhaillaan liikennettä Pohjan valtatieltä Hipintielle ja sieltä edelleen Nurmonjoentielle.

– Tie on poikki, sillä hinausautoja odotellaan yhä, Koski kertoo.

Lapuan suuntaan tai Lapualta Seinäjoen suuntaan liikkuvia kehotetaan nyt käyttämään kiertoteitä ja varaamaan matkaan tavallista enemmän aikaa, sillä ruuhkien purkaminen vie oman aikansa.

 

Useita onnettomuuksia Nurmossa

 

Nurmon paloaseman yksikönjohtaja Janne Klockars kertoo, että hyvin samoihin aikoihin sattui kaksi muuta liikenneonnettomuutta Nurmon seudulla.

Länsitien ja Nurmon tien risteyksessä henkilöauto ja rekka kolaroivat. Toimitus ei toistaiseksi ole saanut tietoja siitä, millaisia vammoja onnettomuudesta aiheutui.

– Minulla ei ole tietoa siitä, kuinka monta henkilöä henkilöautossa oli, mutta rekan kuljettaja oli yksin, Klockars sanoo.

Valtatiellä 19, Tepontien risteyksessä puolestaan sattui kolmen auton ketjukolari. Henkilöautoista ensimmäinen oli kääntymässä vasemmalle, eivätkä takana tulleet huomanneet kääntymisaietta ajoissa. Kukaan ei loukkaantunut, mutta autot kärsivät peltivaurioita.

Kello 15 jälkeen seudulla tapahtui vielä uusi onnettomuus, kun henkilöauto ajoi ulos tieltä Nurmonjoentiellä. Vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin.

27.1. kello 15.44. Uutista päivitetty tiedoilla muista kolareista Nurmon seudulla.

Kommentoi