Pelicans jatkoi Sportin tappioputkea, mutta katkaisi omansa

VAASA

Vaasan Sport ei onnistunut katkaisemaan tappioputkeaan, vaan Lahden Pelicans lisäsi vaasalaisten ahdinkoa katkaisemalla oman tappioputkensa. Lopputulos 1–3 (0–0, 1–0, 0–3) merkitsee sitä, että Sport on hävinnyt kahdeksan ottelua peräkkäin.

–  Tänään kummallakin joukkueella oli kaikki pelissä ja me olimme onnekkaampia. Meillä oli vahva kuva, että saamme tasoituksen aikaan. Tuntuu siltä, että olemme nyt oikealla tiellä, uskoi Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen.

Sportin voittoa todisti 2  442 katsojaa, mikä on parisataa enemmän kuin edellisessä ottelussa HPK:ta vastaan. Sportilla on kuitenkin hallussaan tämän kauden Liigassa kaksi pienintä yleisömäärää.

Runsaat viisi minuuttia ennen loppua Sport vielä johti maalilla, mutta vajaassa minuutissa Pelicans teki kaksi maalia ja kolmannen tyhjään maaliin. Mieleen tuli vertaus tikkarin viemisestä lapsen suusta.

–  Musta minuutti vei meiltä tuloksen taas tänään. Ookoo suoritus ei näissä karkeloissa riitä, tunnusti Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma.

Kommentoi