Pelinjohtaja kyllästyi seurajohdon ja pesisjoukkueen toimintatapaan – puhuu nyt lähtönsä taustoista

Superpesiksessä on yleensä totuttu siihen, että pelinjohtaja saa mahdollisuuden näyttää taitonsa juhannukseen asti.

Etelä-Pohjanmaalla on tänä kesänä otettu aivan oma toimintatapa, ja jo kaksi pelinjohtajaa on vaihtunut. Toinen sai potkut, ja toinen halusi itse lähteä.

Naisten Superpesiksessä pelaavassa Lappajärven Veikoissa kohisi heti sarjan alkumetreillä. Vasta maaliskuussa joukkueen pelinjohtajaksi valittu seinäjokelainen Jarkko Kujanpää sai tarpeekseen seurajohdon ja joukkueen toimintatavoista ja lähti omasta aloitteestaan joukkueesta ennätysajassa, kolmen ensimmäisen sarjaottelun jälkeen.

Seura ei lähettänyt lehdistölle tiedotetta ensimmäistä kauttaan Superpesiksessä pelinjohtajana olleen Kujanpään lähdöstä. Muun muassa seuran nettisivuilla luki, että sopimus olisi irtisanottu "hyvässä yhteisymmärryksessä". Pesisstudiossa Kujanpää kertoo, miksi hän oikeasti lähti joukkueesta.

Miesten Superpesiksessä pelaava Seinäjoen JymyJussit tiedotti yllättäen toukokuun lopussa "valittelujen" kera, että se on antanut lähtöpassit erinomaista työtä tehneelle pelinjohtaja Mikko Vainionpäälle kuuden ensimmäisen ottelun jälkeen. Vainionpään potkuja on ihmetelty ympäri Suomea.

Kommentoi