Penninkaankaalle pitkä jatkosopimus - myös Savic SJK-paitaan

Seinäjoen Jalkapallokerho on solminut kaksi pelaajasopimusta. Serbialainen keskuspuolustaja Zeljko Savic ja omien junioreiden, sekä reservijoukkue Kerho 07:n kautta edustusjoukkueen miehistöön noussut Teemu Penninkangas, kirjoittivat nimet sopimuksiin SJK:n kanssa.

Teemu Penninkankaalla oli ennestään voimassa oleva sopimus alkavasta kaudesta. Miehen otteet vakuuttivat valmennusjohdon talvikauden aikana ja nyt solmittu uusi kolmivuotinen sopimus korvaa edellisen. Näin Teemu Penninkangas pelaa SJK:ssa aina kauden 2016 päättymiseen asti.

Zeljko Savicin sopimus kattaa alkavan kauden. Sopimus sisältää option kaudesta 2015.

- Savicista näki heti ensimmäisestä päivästä alkaen, että hän haluaa todella tulla tänne auttamaan tätä joukkuetta ja viemään samalla omaa uraa eteenpäin. Hän on nyt näissä muutamassa treeniottelussa joutunut pelaamaan joka kerta eri topparikaverin kanssa, mutta hän on silti sopeutunut heti hyvin. On myös hyvä merkki topparilla tietynlainen rauhallisuus, hän sijoittuu hyvin ja pelaa pallon varmoilla syötöllä omille. Jokainen valmentaja haluaa sen tyylisen pelaajan joukkueeseensa, kommentoi päävalmentaja Simo Valakari uutta valmennettavaansa.

- Penninkangas on nuori pelaaja vielä. Tietyllä tapaa läpimurtokausi viime vuonna ykkösessä ja nyt mennään astetta kovempaan liigaan. Kolmen vuoden sopimus on kuitenkin osoitus siitä, kuinka paljon me nähdään potentiaalia hänessä. Samalla se antaa Teemulle mahdollisuuden ja rauhan viedä tämän kolmen vuoden aikana omaa uraa eteenpäin. Nyt pitää kuitenkin kääriä hiat, sillä nyt alkaa työnteko. Joka tapauksessa me uskomme että hänestä on meille vielä paljon iloa tämän kolmen vuoden aikana, päättää Valakari.

SJK kohtaa lauantaina Liigacupin ottelussa Vaasan Palloseuran, Vaasan uudessa Fennia Arenassa.