Pochettino luottaa pelaajiinsa huonosta alkukaudesta huolimatta – "En usko, että tulemme tekemään hankintoja"

LONTOO

Jalkapalloseura Tottenhamin argentiinalaismanageri Mauricio Pochettino uskoo suojatteihinsa joukkueen kehnosta alkukaudesta huolimatta.

Viime kausina maltillisesti uusia pelaajia hankkinut Tottenham on voittanut kauden kahdeksasta ensimmäisestä Valioliiga-ottelustaan vain kolme, ja lontoolaiset ovat sarjassa vasta yhdeksäntenä.

Alkukauden vire on herättänyt keskustelua Tottenhamin mahdollisesti väljähtäneestä kokoonpanosta. Pochettino ei kuitenkaan näe tammikuun pelaajasiirtoikkunan olevan avain parempiin tuloksiin.

–  En usko, että olemme hankkimassa uusia pelaajia. Jos minä saan päättää, pitäydymme näissä pelaajissa, sillä tiedän, miten laadukkaita he ovat, Pochettino kommentoi.

Mestarien liigan viime kauden finaalijoukkue on ollut vaikeuksissa myös alkukauden cup-kilpailuissa. Tottenham pullahti ulos Englannin liigacupista, kun se hävisi Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle Colchesterille. Mestarien liigassa joukkue koki puolestaan nöyryyttävän 2–7-kotitappion Bayern Münchenille.

Kommentoi