Podcast: Tero Pitkämäen luo sairaalaan tuli salaa ei-toivottu vieras, Arsi Harju sai härskin ehdotuksen, huippumanagerin pelättiin kadonneen

Keihäänheiton maailmanmestari Tero Pitkämäki on kieltäytynyt rahakkaistakin yhteistyötarjouksista. Hän on myös saanut sairaalaan ei-toivotun vieraan.

Pitkämäen manageri Tero Heiska kertoo näistä tuoreessa urheilupodcastissa. Heiska kertoo, että vuodesta 2004 alkaneen yhteistyön aikana hänellä on noin 20 000 sähköpostia Pitkämäkeen liittyen. Podcastissa Heiska avaa, miten Pitkämäen aikaa on varattu toimittajille ja sponsoreille.

Heiska oli aiemmin myös kuulantyönnön olympiavoittaja Arsi Harjun apuna. Kerran hän sai härskin ehdotuksen, jonka välitti Kuortaneella harjoittelemassa olleelle Harjulle. Heiska avaa ehdotuksen sisältöä ja reaktioita podcastissa.

Heiska työskentelee myös perinteisten Kuortaneen juhannuskisojen, Kuortene Games, urheilijamanagerina. Kun Heiska lähti hakemaan seiväshyppääjä Sergei Bubkaa , osa pelkäsi tai ainakin luuli Heiskan kadonneen. Heiskan "katoamiseen" oli lopulta luonnollinen syy, mutta Bubkan hyppääminen Kuortaneella on yhä kisahistorian kallein vierailu.

Podcastin voit kuunnella tämän jutun yhteydessä olevasta videolinkistä.

Kommentoi