Poliisi Hyllykallion kolarista: Linja-auton kyydissä Nurmon yläasteen oppilaita – Jos sait vammoja onnettomuudessa, ota yhteys tutkintaan

Pohjanmaan poliisi julkaisi keskiviikkona iltapäivällä tiedotteen liittyen onnettomuuteen, joka sattui Seinäjoen Hyllykalliolla keskiviikkoaamuna yhdeksän maissa.

– Linja-auto oli ajossa Kivisaarentietä Prisman suuntaan. Näätätien ja Kivisaarentien risteyksessä suojatielle oli ajanut pyörällä alakouluikäinen lapsi, jota väistääkseen linja-auton kuljettaja oli ohjannut auton tien sivuun. Tuolloin auto osui pylvääseen ja liikennemerkkiin. Auto pysyi kuitenkin pystyssä.

Poliisin mukaan linja-auton kyydissä oli noin 20-30 matkustajaa, joista suurin osa oli Nurmon yläasteen oppilaita. Matkustajat ja kuljettaja olivat poistuneet paikalta poliisin tullessa onnettomuuskohteeseen.

Poliisi on ollut yhteydessä kouluun matkustajien henkilöllisyyksien selvittämiseksi ja myös kuljettaja on kuulusteltu.

– Mikäli joku on saanut onnettomuudessa vammoja, pyydetään olemaan yhteydessä Seinäjoen tutkintaan puhelinnumeroon 0295 447 325, poliisista muistutetaan.

Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

– Poliisi korostaa sitä, että aina kun havaitaan lapsi liikenteessä, tulee varautua siihen, että lapsi saattaa toimia ennalta arvaamattomasti liikkumisessaan, tiedotteessa sanotaan.

Lisää aiheesta

Kommentoi