Punaisen Fiat Punton kuljettaja ajeli holtittomasti ympäri Kokkolaa: Törmäsi autollaan seinään ja kaiteeseen – Poliisi kaipaa silminnäkijöiden vihjeitä yöllisestä kaahailusta

Kokkolan poliisi kaipaa havaintoja perjantain ja lauantain väliseltä yöltä Punaisen Fiat Punto -merkkisen auton liikkeistä ja auton kuljettajasta.

– Kyseinen auto on tämänhetkisen tiedon mukaan lähtenyt liikkeelle torin kohdalta ravintola Kaarlen edustalta. Liikkeelle lähtiessään auto on melkein törmännyt pankin seinään, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Auton kuljettaja on jatkanut holtitonta ajoa Torikadun yli Kulmakadulle, missä Punto on törmännyt autokatoksen seinään. Vähän myöhemmin autolla on törmätty kaiteeseen Rautatienkadun ja valtatie kahdeksan rampissa. Auto oli hylätty onnettomuuspaikalle. Alunperin auto on lähtenyt Luodosta.

Poliisin mukaan ainakin ravintolan edustalla ja Kulmakadulla on ollut useilla ihmisillä vaarana jäädä kyseisen auton alle.

Poliisi pyytää kaikkia vaarassa olleita ja mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä Keski-Pohjanmaan alueen tilannekeskuksen päivystävään numeroon 0295415750. Yhteyttää voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Kommentoi