Seagulls jatkoi Korisliigassa kotipeliensä voittokulkua

HELSINKI

Miesten Korisliigaa johtava Helsinki Seagulls jatkoi voitokkaita kotipelejään, kun se kukisti KTP Basketin 97–79. Seagulls on voittanut kauden kaikki 14 kotipeliään.

Kotkalaiset antoivat kyllä lopputulosta paremman vastuksen. Vieraat johtivat vielä kolmannen jakson alussa, mutta peli kääntyi, kun Seagulls vei kuusiminuuttisen peräti 19–0.

–  Toisella puoliskolla sekä puolustuksemme että hyökkäyksemme paranivat aika lailla. KTP:tä vastaan laatimamme taktiikka puri lopulta hyvin, totesi Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Trae Bell-Haynes heitti Seagullsille 22 pistettä ja Jayvaughn Pinkston KTP:lle 18.

Vilpas vahvisti kakkossijaansa

Salon Vilpas vahvisti liigan kakkossijaansa, kun se voitti kolmantena olevan Kauhajoen Karhu Basketin kotipelissään 90–72. Vilpas hallitsi peliä eikä päästänyt vieraita missään vaiheessa johtoon.

Henri Kantonen oli Vilppaan tehokkain 20 pisteellä. Cameron Jones teki vieraille pisteen enemmän.

Tampereen Pyrintö otti kuudennen peräkkäisen kotivoittonsa, kun se löi Lahti Basketballin 101–65. Koko pelin johtaneen Pyrinnön tehokkain oli taas Benjamin Raymond 21 pisteellä. Logan McLane teki lahtelaisille 18 pistettä.

Kaarinan Ura Basket tuotti Kouvoille viidennen peräkkäisen tappion, kun peli päättyi Turussa Ura Basketin 99–89-voittoon.

Kouvot kärkkyi vielä voittoa 87–87-tilanteessa, mutta Ura Basket vei lopun 12–2.

Marius van Andringa ja Treshaun Fletcher keräsivät voittajille 21 pistettä mieheen. Derrick Barden oli Kouvojen tehokkain 28 pisteellä.

BC Nokia katkaisi kuuden pelin tappioputkensa Lapualla, jossa se kukisti Kobrat 81–65. Vierasvoitto kypsyi kolmannella jaksolla, jonka BC Nokia voitti 12 pisteellä. Stacy Davis teki vieraille 13 ja Reggie Keely isännille 15 pistettä.

Kommentoi