Seagulls jatkoi voitokkaasti Nokialla – "Ero olisi voinut olla isompikin"

HELSINKI

Miesten Korisliigaa johtava Helsinki Seagulls haki vierasvoiton Nokialta, jossa se kukisti neljä edellistä kotipeliään voittaneen BC Nokian 90–83.

Seagulls otti pelin haltuunsa toisella neljänneksellä, jolloin vierasjohto kasvoi jo 14 pisteeseen. BC Nokia pääsi kolmannen jakson alussa kolmen pisteen päähän, muttei pystynyt uhkaamaan vierasvoittoa sen vakavammin.

–  Pelasimme toisella ja kolmannella jaksolla erinomaista hyökkäyspeliä. Pistimme kuitenkin paljon vapaita heittoja ohi, joten ero olisi voinut olla isompikin, totesi Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso.

Kazeme Abif teki Seagullsille 23 pistettä ja Elijah Stewart 20. BC Nokiasta Stacy Davis keräsi 21 pistettä ja Niko Mattila 15 ennen loukkaantumistaan.

Korihait taipui Kotkassa

Liigassa kakkosena oleva Salon Vilpas otti kahdeksannen peräkkäisen kotivoittonsa, kun se päihitti Lapuan Kobrat 105–91. Kobrien ainoa vierasvoitto on lokakuun alusta.

Kobrat antoi salolaisille kelpo vastuksen. Se johti viimeisen kerran toisen neljänneksen lopulla, mutta roikkui vielä nelisen minuuttia ennen loppua seitsemän pisteen päässä.

Teemu Rannikko kunnostautui isäntien sankarina upottamalla seitsemän kolmosta ja kaikkiaan 27 pistettä. DJ Laster säesti 23 pisteellä. Kobrien tehoparin muodostivat 24 pisteen miehet Jordan Capps ja Brandon Boggs.

Liigajumbo Uudenkaupungin Korihait tavoitteli kolmatta peräkkäistä vierasvoittoa, mutta sitä ei irronnut Kotkasta, jossa KTP Basket oli parempi 99–84.

Korihait johti vielä kolmannen jakson lopulla, mutta isännät veivät viimeisen neljänneksen selvästi 30–16.

Kotijoukkueen tehokkain oli uusi peluri Cullen Russo 20 pisteellä. Byron Wesley heitti 18 pistettä. Korihaista Jalen Henry keräsi 22 ja Casey Benson 17 pistettä.

Kommentoi