Seagullsin voittoputki jatkui Joensuussa

JOENSUU

Miesten Korisliigan kärkipaikkaa pitävä Helsinki Seagulls venytti voittoputkensa seitsemän pelin mittaiseksi, kun se haki Joensuusta suurinumeroisen 106–99-voiton Katajasta. Katajalle tappio oli neljäs peräkkäinen.

Kataja johti suurimman osan ensimmäistä puoliskoa, muttei kertaakaan toista puolikasta. Neljä minuuttia ennen loppua se tosin nousi kahden pisteen päähän.

–  Tämä ei ollut kummaltakaan puolustuksen riemuvoitto, mutta voitto on aina voitto. Olen tyytyväinen joukkueemme taisteluilmeeseen, totesi Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso.

Antti Kanervo heitti vieraille 22 pistettä ja Elijah Stewart 21. Katajan tehomiehinä erottuivat 23 pistettä pussittaneet Jarekious Bradley ja Earvin Morris.

KTP Basket katkaisi BC Nokian voittokulun

BC Nokian neljän pelin voittokulku katkesi Kotkassa, jossa KTP Basket otti voiton 97–79.

BC Nokia kärkkyi vielä kolmannella jaksolla parin korin päässä, mutta neljännellä jaksolla kotijoukkue kasvatti johtonsa turvalliseksi. Byron Wesley heitti kotkalaisille 25 pistettä ja Kevin Langfrod 15. Vieraista Demarcus Holland keräsi 14 ja Niko Mattila 12 pistettä.

Kouvolassa kotivoitto kypsyi nopeasti, kun Kouvot kukisti Tampereen Pyrinnön 102–86.

Neljä edellistä peliään hävinnyt Kouvot voitti ensimmäisen neljänneksen 28–13, eikä Pyrintö päässyt tuon jälkeen enää iskuetäisyydelle.

Silas Melson teki Kouvoille 28 pistettä ja Duke Shelton 25. Pyrinnöstä Benjamin Raymond nosteli 31 pistettä ja Osku Heinonen heitti 14.

Kommentoi