Seinäjoen Jalkapallokerhon valmennus vaihtuu – Alexei Eremenko sai potkut

SEINÄJOKI

Seinäjoen Jalkapallokerho on vapauttanut päävalmentaja Alexei Eremenko Seniorin tehtävästään. SJK tiedotti asiasta perjantaina verkkosivuillaan.

–  Haluamme vilpittömästi kiittää Alexei Eremenkoa hänen panoksestaan seuran hyväksi sekä ilmaista kiitollisuutemme siitä työstä ja sitoutumisesta, mitä hän on osoittanut, SJK:n urheilutoimenjohtaja Richard Dorman ja SJK-konsernin liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki sanoivat yhteisesti seuran verkkosivuilla.

Valmennusvastuun ottaa Brian Page, joka on toiminut tällä kaudella SJK-junioreiden talenttivalmentajana. Page ja hänen valmennusryhmänsä ovat vastuussa jo maanantaina, kun SJK kohtaa kotikentällään Rovaniemen Palloseuran. Page valmensi aiemmin kauden loppuun SJK:ssa 2017, kun seura antoi kesken kauden potkut Manuel Rocalle.

–  Vaikka tämä on meille vaikea päätös, niin uskomme, että tämä antaa meille parhaan mahdollisuuden kehittää seuraa ja organisaatiota haluamallamme tavalla, SJK:n tiedotteessa jatkettiin.

Vuoden 2017 alusta lähtien SJK:lla on ollut kuusi eri valmentajaa. Alexei Eremenko Sr. toimi tehtävässään viime vuoden toukokuusta tähän päivään.

SJK on miesten jalkapalloliigassa kuudentena. Kolme ottelua voitotta pelannut SJK hävisi keskiviikkona kotonaan 0–2 IFK Mariehamnille.

Kommentoi