Seinäjoen kaupungin rakkauskampanja keräsi kesän aikana peräti 1500 ”hyvinpitely-raporttia” sosiaalisessa mediassa

Seinäjoen kaupunki kannusti kesäkampanjassaan nostamaan esiin kaikki kauniit eleet, sanat ja teot eli "hyvinpitelyt".

Hyvinpitelyistä sai raportoida kuka tahansa merkitsemällä sosiaalisessa mediassa, kuvapalvelu Instagramissa romanttisen, iloisen tai hauskan kuvansa asiasanalla #hyvinpitely.

Hyvinpitelyraportointi alkoi kesäkuun lopussa Provinssin yhteydessä ja jatkui läpi kesän Seinäjoen suurtapahtumissa, kuten pesäpallon Itä-Länsi-ottelussa ja Tangomarkkinoilla. Asiatunnistetta hyvinpitely käytettiin kesän kuluessa 1500 kertaa, kaupunki tiedottaa.

– Hyvinpitelyraportit olivat kerrassaan upeita ja niitä oli laidasta laitaan: oli häähumua, rakkaustarinoita, vauvauutisia ja ihania hetkiä uusien sekä vanhojen ystävien seurassa, Seinäjoen markkinointipäällikko Anu Männikkö summaa tiedotteessa.

Osana kampanjaa perinteinen Jussi-paita sai uuden ilmeen, kun paidan nimi muuttui muotoon Rakastunut Jussi ja tutut salmiakkikuviot korvattiin sydämillä. Uudistuneita Jussi-paitoja tehtiin pieni erikoiserä ja paidat arvottiin palkintoina hyvinpitelyraportoinnista.

Lisäksi paitoja lähetettiin muutamille Seinäjoelta kotoisin oleville rakkaudenlähettiläille, kuten esimerkiksi Duudsoneille, Susanna Laineelle, Paula Koivuniemelle sekä Petri Kontiolalle.

Mediahuomiota saanutta hyvinpitelyä ei unohdeta jatkossakaan.

– Kielestämme tuntui puuttuvan vakiintunut termi kaikelle tällaiselle ilahduttavalle ja välittävälle toiminnalle. Mielestämme hyvinpitely on tähän tarkoitukseen mitä mainioin ilmaisu. Toivommekin, että se jää elämään niin sanana kuin tekoina kaikkialla Suomessa, Männikkö toteaa.

Kampanja suunniteltiin Seinäjoen kaupungin, Visit Seinäjoen ja markkinointitoimisto TBWA\Helsingin yhteistyönä.

Myös Pohjanmaan poliisi tuki kampanjaa.

Kommentoi