Seinäjoen seurakunta kutsuu avioliittoa suunnittelevia Hääyö-tapahtumaan

SEINÄJOKI

Seinäjoen seurakunta seuraa Vaasan suomalaisen seurakunnan jalanjälkiä, ja tarjoaa avioliittoa suunnitteleville mahdollisuuden ikimuistoiseen hääpäivään.

Seurakunta järjestää Hääyö-tapahtuman, joka pidetään torstaina 20. helmikuuta. Ikimuistoisen tapahtumasta tekee se, että hääpäiväksi vihittäville tulee 20.2.2020.

Vaasassa Vihkiyö järjestetään Palosaaren kirkossa jo aikaisemmin eli sunnuntaina 2.2.2020.

Seinäjoen Hääyö-tapahtuma alkaa Lakeuden Ristissä kello 20, jolloin vihitään useampi pari samanaikaisesti. Kello 20.30 alkaen on mahdollista varata puolen tunnin mittainen aika yksityisvihkimiselle. Vihkiminen tapahtuu tasatunnein Lakeuden ristin kirkossa ja puolelta Lakeuden Ristin kappelissa. Viimeinen varattava aika on kello 22.

– Vihkipappien lisäksi mukana on häämusiikista vastaava kanttori. Yksityistilaisuuksien parit voivat myös neuvotella etukäteen musiikkitoiveistaan, kertoo kanttori Maria Väinölä seurakunnan tiedotteessa.

Vihkimisen voi varata puhelimitse kirkkoherranvirastosta. Vihkimistilaisuudessa tarvitaan esteettömyystodistus, sormus sekä vihittävien henkilöllisyystodistus. Varaukset avioliiton esteettömyyden tutkimista varten on tehtävä viimeistään 11. helmikuuta.

Kirkossa on paikalla valokuvaaja, joka kuvaa tilaisuutta, ja jolta kuvia voi myöhemmin halutessaan lunastaa. Paikalla on mahdollisuus ottaa myös hääkuvia.

Seurakunta onnittelee vihkipareja tarjoamalla täytekakkukahvit seurakuntasalissa vihkimisen jälkeen. Vihkijuhlaan voi kutsua mukaan 10–15 vierasta.

Lisää aiheesta

Kommentoi