Pukki sai pallon maaliin, mutta sitä ei hyväksytty –  Norwichille jälleen vierastappio

LIVERPOOL

Teemu Pukin edustama Norwich haki kauden ensimmäistä vierasvoittoaan jalkapallon Englannin Valioliigassa, mutta haaveeksi jäi. Lauantainen vierailu Lontoon Selhurst Parkille toi 0–2-tappion Crystal Palacelle.

Palacelle osuivat Luka Milivojevic rangaistuspotkulla 21. minuutilla ja Andros Townsend pelin loppuvaiheissa. Tällä kaudella kuusi liigamaalia tehneellä Pukilla oli ahdasta, mutta Suomen maajoukkuetähti sai toki pallon kertaalleen Palace-maaliin. Laukaus oli kuitenkin lähtenyt hieman päätyrajan takaa.

Norwich on hävinnyt kaikki neljä vierasotteluaan tällä liigakaudella, ja toistaiseksi ainoasta vierasmaalista vastasi Pukki kauden avausottelussa Liverpoolia vastaan 9. elokuuta. Sen jälkeen niin West Ham, Burnley kuin myös Crystal Palace ovat ottaneet Norwichista 2–0-voiton, ja mahtuihin masentaviin vierasreissuihin myös liigacupin katastrofitappio pikkuseura Crawley Townin luona.

Seitsemästä pelistään kaksi voittanut Norwich majailee nyt Valioliigassa viimeisen säilyjän paikalla eli 17:ntenä.

–  Oli selvää (jo kauteen lähdettäessä), että kauden aikana tulee vaikeita vaiheita. Pysyminen kilpailukykyisenä tällä tasolla on vaikeaa, varsinkin tällaisessa loukkaantumistilanteessa. Meidän on pysyttävä yhtenäisenä, näytettävä sitoutuneisuutta ja intohimoa, Norwichin valmentaja Daniel Farke totesi seuran sivustolla.

–  (Kotistadion) Carrow Road on jälleen linnoitus ensi viikolla. Tästä vaikeasta jaksosta on mentävä eteenpäin yhdessä, Farke päätti viitaten ensi lauantain kotiotteluun toista sarjanousijaa Aston Villaa vastaan.

Maalivahtierhe piti Liverpoolin pistemenetyksittä

Liverpoolin mahtialku liigassa sai jatkoa seitsemännellä voitolla seitsemästä pelistä, kun sinnikkäästi kampoihin pannut sarjanousija Sheffield United kaatui kotonaan 0–1-tappioon.

Maalin teki 70. minuutilla Georginio Wijnaldum, mutta osansa osumaan teki myös Unitedin maalivahti Dean Henderson. Hän sai pallon lirumaan jalkojensa välistä maaliviivan yli, yrittäessään kopata Wijnaldumin kohtuullisen pehmeää vetoa.

Liverpoolin etumatka sarjakakkoseen Manchester Cityyn pysyi viidessä pisteessä, kun City haki iltapelissä 3–1-vierasvoiton Evertonista. Evertonin Dominic Calvert-Lewin kuittasi avauspuoliajalla Gabriel Jesusin City-maalin, mutta vieraat veivät pisteet Riyad Mahrezin ja Raheem Sterlingin maaleilla viimeisen parinkymmenen minuutin aikana.

Kommentoi