Siirtohuhujen kohteena ollut Eriksen kohtaa keskiviikkona Pukin

LONTOO/HELSINKI

Jalkapallon Englannin Valioliigan keskikastiin jumiutunut Tottenham kohtaa keskiviikkona Teemu Pukin Norwichin. Kummallakin joukkueella on paljon pelissä, kun Norwich taistelee putoamista vastaan ja Tottenham aikoo nousta vielä taistelemaan paikoista eurokentille.

Tottenhamin tanskalainen keskikenttäpelaaja Christian Eriksen on yhdistetty siirtohuhuissa Inter Milaniin, mutta Tottenhamin manageri Jose Mourinhon mukaan Eriksen pelaa keskiviikkona.

–  Vastaukseni ei ole hyvä teille (toimittajille). Vastaus on se, että hänet valitaan huomiselle (keskiviikko), ja hän pelaa huomenna, Mourinho kertoi Tottenhamin lehdistötilaisuudessa.

Tottenham on voittanut Valioliigassa viimeksi tapaninpäivänä. Sen jälkeen joukkue on pelannut kaksi tasapeliä ja hävinnyt kahdesti.

–  Olemme optimistisia. Olemme pelanneet hyvin, mutta emme ole saaneet sellaisia tuloksia, mihin tähtäämme ja mitä ansaitsemme. Emme ole tehneet maaleja, joita olisimme voineet tehdä. Uskomme parempien aikojen olevan tulossa, Mourinho paalutti.

"Meidän täytyy olla realistisia"

Parempia aikoja kaipailee myös Norwich, joka on sarjassa viimeisenä. Pukki laukoi tärkeän voiton viikonloppuna, mutta keskiviikkona kotonaan pelaava Tottenham on kaikista ongelmistaan huolimatta viikonlopun Bournemouthia kovempi vastus.

Norwichin manageri Daniel Farke myönsi jo joulukuun lopussa, että pitäisi joukkueen säilymistä ihmeenä. Tiistaina hän toisteli samaa asiaa Norwichin lehdistötilaisuudessa.

–  Meidän täytyy olla realistisia. Kun nouset maailman parhaaseen liigaan, sinun täytyy käsitellä hiukan odotuksia. Meillä oli myös kaikista kilpailijoistamme suurin loukkaantumissuma, Farke tuumi.

–  Meillä ei ole ollut paljon onnea. Tiedämme, että se tulee olemaan suuri sensaatio, ehkä ihme, että pysymme tässä liigassa, Farke jatkoi.

Pukki on tehnyt Valioliigassa kymmenen maalia. Viime viikolla hänet valittiin Suomessa vuoden 2019 parhaaksi urheilijaksi.

Kommentoi