Simon Skrabb siirtyy ruotsalaiseen suurseuraan

Maajoukkuejalkapalloilija Simon Skrabb siirtyy IFK Norrköpingiin pietarsaarelaisesta FF Jarosta. Seurat saivat pitkään kestäneet neuvottelut päätökseen ja pääsivät lopputulokseen pelaajan myynnistä.

Seurojen väliseen sopimukseen kuuluu siirtokorvauksen lisäksi, että IFK Norrköping pelaa ykkösmiehistöllään harjoitusottelun Jaroa vastaan Pietarsaaressa.

Norrköping pelaa tulevalla kaudella myös Eurooppa-pelejä. Nämä ottelut toimivat hyvänä näyteikkunana Euroopan suurseuroihin.

21-vuotiaan Skrabbin kausi Ruotsin Allsvenskanissa on ollut erinomainen ja osoituksena siitä oli myös kutsu A-maajoukkueen MM-karsintoihin marraskuussa. Skrabb pelasi viime kaudella Gefle IF:ssä, joka taisteli putoamista vastaan.

– FF Jaro halusi osaltaan kunnioittaa pelaajan omaa ykkösvalintaa, mikä ohjasi myös neuvottelujemme kulkua, kertoo Jaron hallituksen jäsen Tony Roos tiedotteessa.

Skrabb solmi Norrköpingin kanssa nelivuotisen sopimuksen.

– Olen todella iloinen sopimuksesta. IFK Norrköping on seura, johon halusin ja olen tietenkin tyytyväinen, että siirto toteutui. Kiitän Jaroa siitä, että he ovat aina olleet ymmärtäväisiä valintojeni suhteen ja auttaneet minua ottamaan askeleet, jotka olen halunnut ottaa, Skrabb kertoo.

– Pääsen nyt ensimmäistä kertaa urallani taistelemaan mitaleista, ja se on uskomattoman motivoivaa.

Skrabbin eräs maali Ruotsin pääsarjassa on ehdolla vuoden 2016 hienoimmaksi maaliksi koko maailmassa.

Kommentoi