Sport solmi kuusi uutta sopimusta

Jääkiekon mestisseura Vaasan Sport on solminut kuusi uutta pelaajasopimusta. Kolme näistä on solmittu uusien pelaajien kanssa. Kaksivuotiset sopimukset kirjoittivat maalivahti Jean Aurén, 17, ja hyökkääjä Viktor Fagerhed, 21. Ainoa organisaatioon ulkopuolelta tuleva uusi pelaaja on puolustaja Ari Gröndahl, 21, jonka sopimus on yksivuotinen.

Aurén ja Fagerhed pelasivat viime kaudella Sportin A-junioreissa. Blues-kasvatti Gröndahl edusti viime kaudella mestisseura KooKoota.

Viime kaudelta tutut kasvot, hyökkääjä Pete Suonpää, sekä puolustajat Antti Uitto ja Eetu Heikkinen jatkavat Sportissa myös tulevalla kaudella. Kaikki jatkosopimukset ovat yhden vuoden mittaisia.

- Täytyy olla erittäin tyytyväinen kaikkiin uusiin sopimuksiin. Saimme ne pelaajat, joita haimmekin tässä vaiheessa, Sportin päävalmentaja Pasi Räsänen kommentoi.

Sportilla on hakusessa vielä ainakin 1-2 hyökkääjää.

- Hyökkäysosastolle tulemme varmasti etsimään vielä uusia pelaajia ennen kauden alkua. Puolustuspää on uusien sopimusten myötä hyvällä mallilla ja voimme rauhoittaa sen osa-alueen, sanoi Räsänen.

Sportilla on tällä hetkellä kasassa 21 pelaajasopimusta kaudelle 2011-12.

Lisää muualla