Sport täydensi valmennusryhmäänsä

Sportin valmennusryhmästä poistuivat kauden 2017–18 päätteeksi päävalmentaja Tomek Valtonen sekä maalivahti- ja fysiikkavalmentaja Mikko Tolvanen. Nyt Sportin valmennusryhmä on täydennetty heidän osaltaan.

Päävalmentaja Valtosen erottamisesta seura ilmoitti jo maaliskuussa. Hänen tilalleen hankittiin pitkän Sport-historian omaava Ari-Pekka Pajuluoma . Valtosen apuvalmentajat Sami Tervonen ja Markku Kyllönen jatkavat myös ensi kaudella Pajuluoman valmennusryhmässä.

Tulevalla kaudella Tolvasen rooli laitetaan puoliksi. Fysiikkavalmentajaksi nimettiin Sami Helenius . Kyseessä ei ole pitkän NHL-uran tehnyt Helenius vaan hänen täyskaimansa. Helenius on opiskellut liikuntatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistossa.

Maalivahtivalmentajaksi nimettiin pitkään Sportin eri joukkueita valmentanut Tapio Kotola . Kotola vastaa edustusjoukkueen ohella myös Sportin juniorijoukkueiden maalivahtivalmennuksen koordinoinnista.

Sportin joukkue kokoontuu ensimmäisen kerran yhteisiin harjoituksiin 16. huhtikuuta.

– Tiimi on nyt kasassa ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Saimme sen osaamisen ja sen tyyppiset ihmiset, jotka halusimmekin. Suunnittelu ja keskittyminen tulevaan kauteen alkaa nyt täydellä teholla, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo seuran verkkosivuilla.

Kommentoi