Sportin faneilla alkaa tulla mitta täyteen

VAASA

Vaasan Sportin fanit eivät jaksa enää sulattaa joukkueensa jatkuvaa taaperrusta jääkiekkoliigassa. Ennen Sport-Ässät ottelun alkua Sportin fanikatsomossa oli kirjoitettu isolla fanien mielipide Sportin nykytilanteesta: ”Vaasan Sportin johto, valmennus ja pelaajat. Katsokaa peiliin”. Kannanotto ei tehonnut, vaan Sport hävisi jatkoajalla 2–3 (1–0, 1–2, 0–0, 0–1).

Ässät mielletään Vaasassa paikallisvastustajaksi, sillä Pori on Vaasaa lähin liigapaikkakunta. Osasyy on myös vuoden 2009 Sportin ja Ässien liigakarsinnassa, jossa Sportin nousu oli lähellä. Perjantain peli ei jääne historiaan, sillä mitään huippukiekkoa ei nähty.

–  Pelasimme ihan ookoo, mutta menimme yhtäkkiä sirpaleiksi ja peli oli tasan, viittasi Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma Ässien kahteen nopeaan maaliin.

Ässille voitto oli tietenkin mieleen, sillä takana oli neljä tappiota. Edellisenkin voittonsa Ässät hankki kotiottelussaan juuri Sportista. Voittomaalin teki neljättä otteluaan Ässissä pelannut puolustaja Olli Vainio.

–  Kyllähän siellä kaikenlaisia tilanteita oli, eikä rentoa peliä kummallakaan joukkueella, Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin kertasi havaintojaan.

Kommentoi