Sportin Robin Salo siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt Robin Salon kanssa kevääseen 2020 kestävän sopimuksen, seura kertoi verkkosivuillaan. Neljä edellistä kautta Vaasan Sportia edustanut Salo teki viime kaudella 43 ottelussa tehot 0+5=5.

Neljän kauden aikana Salo keräsi Sportissa 117 ottelussa tehot 1+20=21.

– Tämä kausi oli tosi haastava. En ihan päässyt omaan peliin missään kohdassa kiinni ja vähän ylös alas meni koko ajan. Ajattelin sitten, että maisemanvaihto voi olla hyvä vaihtoehto tähän.

– Vahvuutenani on pelisilmä. Omassa päässä avauspelissä yleensä löytyy hyvät vaihtoehdot ja hyviä syöttöjä ainakin silloin kun peli luistaa.

– Robin ei ole ihan ottanut niitä steppejä muutaman viime vuoden aikana, kuin moni muu tai pelaaja itse olisi odottanut. Miehestä löytyy potentiaalia ja ennen kaikkea kiekollista taitoa, jota toivomme hänen meille tuovan, kertoo joukkueen päävalmentaja Tero Lehterä.

Salo on NHL-seura New York Islandersin toisen kierroksen varaus viime kesältä. Salo esiintyi viime jouluna alle 20-vuotiaiden MM-joukkueessa ja on maailmanmestari alle 18-vuotiaiden maajoukkueesta vuodelta 2016.

Kommentoi