Suomi pienin muutoksin naisten MM-salibandyn pronssiotteluun

NEUCHATEL

Suomen naisten salibandymaajoukkue pelaa tänään MM-pronssista, kun se kohtaa kello 14.30 alkavassa ottelussa Tshekin. Suomen maalilla jatkaa Tiltu Siltanen, joka pelasi erittäin hyvän ottelun eilisessä välierässä. Suomi taipui Ruotsille 4–5.

Flunssasta kärsinyt hyökkääjä Veera Kauppi nousee kokoonpanoon, mutta hänet on merkitty "vilttiketjuna" toimineeseen nelosketjuun yhdessä Alisa Pölläsen ja Meri-Helmi Höynälän kanssa.

Pöllänen pelasi vielä välierässä ykkösketjussa Ella Sundströmin ja Oona Kaupin kanssa, mutta nyt hänen paikkansa ottaa eilen kolmosketjussa pelannut Sara Piispa. Pöllänen on kärsinyt vakavista polvivammoista, ja hänen pelikuormaansa on säännöstelty Sveitsissä pelattavissa MM-kilpailuissa. Johanna Homi ottaa Piispan paikan kolmosketjun laidalta.

Suomi jahtaa 12. peräkkäistä MM-mitaliaan eikä ole koskaan jäänyt mitalisijojen ulkopuolelle vuonna 1997 alkaneen MM-historian aikana.

Kello 17.30 alkavassa loppuottelussa Ruotsi tavoittelee seitsemättä peräkkäistä maailmanmestaruuttaan. Vastustaja Sveitsillä on yksi MM-kulta.

Kommentoi