Suoratoistomakasiini: Miten Dragonslayerin käy? Sen kertoo suositun nuortensarjan kolmas kausi

Yle Areenan katsotuin kotimainen nuortensarja Nörtti: Dragonslayer666:n kolmas kausi julkaistaan katalogina Yle Areenassa. Se on myös viimeinen kausi.

Kakkoskauden avaus keräsi yli miljoona katselua heti avausviikonloppunaan. E-urheiluaiheinen draamakomedia kiinnostaa myös ulkomailla, sillä sarjan kaikki kaudet on myyty muun muassa Ranskaan, Belgiaan ja Kanadaan, kertoo Yle.

Sarjan on kirjoittanut ja ohjannut Aleksi Delikouras . Sarjan pääosassa on Samuel Kujala .

Kun sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin vuonna 2017, Delikouras sanoi, että mikään sarjassa ei ole liioittelua.

–Vanhemmat eivät kertakaikkiaan ymmärrä mitään pelaajien maailmasta, kun taas eri ikäiset pelaajat ymmärtävät toisiaan, Delikouras sanoi 2017. Nykyisin e-urheilu on tunnetumpaa kuin tuolloin.

Nörtti: Dragonslayer666 Yle Areena 17.1.2019 klo 22.00

Onko internet muka tullut jäädäkseen?

Internetin alkuvuosista 1990-luvun Silicon Valleyssä kertoo kuusiosainen sarja. Pääosissa ovat Bradley Whitford, Steve Zahn ja Lamorne Morris. Ensimmäisessä osassa he onnistuvat todistamaan, että internet on tullut jäädäkseen.

Sarja nähdään myös National Geographicilla 16.1. alkaen.

Valley of the Boom Viaplay 14.1.

Hyvää tuulta Australiasta: remontti käyntiin

Jos pidät MasterChef Australiasta, luultavasti nautit tästäkin. Kuusi paria kunnostaa toistensa koteja. House Rules Australia -sarjan viidennellä kaudella toteutetaan jälleen hienoja remontteja.

Ruutu+ julkaisee maanantaista alkaen joka viikko kolme uutta jaksoa.

House Rules Australia, Ruutu+ 15.1. alkaen

Komediasarja kertoo, mikä oikein aiheutti mustan maanantain

Musta maanantai oli 19.10.1987, silloin tapahtui Wall Streetin historian pahin pörssiromahdus. Vieläkään ei varmasti tiedetä, mikä sen aiheutti – paitsi nyt. Black Monday -komediasarja kertoo, kuinka joukko ulkopuolisia otti Wall Streetin pörssihait hallintaansa.

Sarjan ovat luoneet David Caspe ja Jordan Cahan. Pääosissa nähdään Don Cheadle, Andrew Rannells ja Regina Hall.

Black Monday HBO Nordic 21.1. alkaen

Kommentoi