Tanssii tähtien kanssa -parit julki – mukana ex-luistelijoita ja poppareita Einistä Jannika B:hen

HELSINKI

Suosittu Tanssii tähtien kanssa -ohjelma palaa televisioruutuihin jälleen syyskuussa. MTV julkisti keskiviikkona kilpailun uudet tähtiparit.

Mukana tanssikilpailussa ovat radiojuontaja ja tubettaja Veronica Verho parinaan tanssija Jani Rasimus, uransa lopettanut pikaluistelija Mika Poutala ja Ansku Bergström, laulaja Eini ja Sami Helenius, näyttelijä Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski, laulaja Jannika B ja Aleksi Seppänen, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja Matti Puro, rock-muusikko Olli Herman ja Katri Mäkinen, entinen taitoluistelija Laura Lepistö ja Marko Keränen, näyttelijä Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius sekä entinen poliitikko Mikael Jungner ja Saana Akiola.

Ohjelma käynnistyy esittelyjaksolla jo 12. kerran sunnuntaina 22. syyskuuta.

Tuomaristossa pyörähdyksiä ja askelkuvioita arvioivat tuttuun tapaan Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Tanssiorkesteria luotsaa tuttu nokkamies Sami Pitkämö.

Juontajakaartissa säihkyvät vakiokasvot Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi, ja livelähetyksissä heidän seuranaan nähdään myös juontaja Tuija Pehkonen.

Viime vuonna kilpailun voitti nyrkkeilijä Edis Tatli parinaan Katri Mäkinen, joka valmentaa tänä vuonna Olli Hermania.

Jungnerin esikuvana Kanki Kaikkonen

Vuoden radiojuontaja 2019 -pokaalin voittanut Verho kertoo MTV:n tiedotteessa, ettei hänellä ole mitään taustaa paritanssista.

–  Jos pystyn quick stepiin, pystyn myöhemmin elämässäni mihin tahansa, hän sanoo.

Putouksesta ja Napapiirin sankareista tuttu Timo Lavikainen puolestaan kertoo, että hänen suhteensa paritanssiin on ollut jäissä lähes 30 vuotta. Lavikaisen liikunnanopettaja tölväisi 13-vuotiasta miehenalkua sanomalla bändissä soittavalle Lavikaiselle, etteivät muusikot osaa tanssia.

–  Se osui tosi herkkään paikkaan. Tyttöjen läheisyys ja kaikki se oli ihan uutta, ja sitten sellainen kommentti, Lavikainen sanoo.

Mika Poutala sanoo, ettei ole tanssinut edes omissa häissään. Poutala on kuitenkin tottunut saavuttamaan tuloksia nopeasti. Uransa aikana Poutala osallistui yhteensä 290 maailmancup-kisaan ja saavutti 19 mitalia.

–  Aion treenata viisi tuntia tanssia viitenä päivänä viikossa. Vaikka tiedän, että uuden oppiminen vie aikaa, olen sinnikäs, Poutala sanoo tiedotteessa.

SDP:n entinen kansanedustaja ja Liike nytin perustajajäsen Mikael Jungner nimeää oppi-isäkseen keskustan kansanedustajan ja nykyisen puolustusministeri Antti "Kanki" Kaikkosen, joka osallistui tanssikilpailuun sarjan kolmannella tuotantokaudella.

Korjattu klo 12.30: Parit julkaistiin keskiviikkona, ei tiistaina. Ohjelma alkaa 22.9.

Kommentoi