Tenniskenttien paha poika Kyrgios kunnioitti paitavalinnallaan Kobe Bryantia – Nadal eteni silti puolivälieriin

MELBOURNE

Maailmanlistan ykkönen Rafael Nadal ei antautunut, kun hän kohtasi Nick Kyrgiosin Australian avoimen tennisturnauksen miesten kaksinpelissä ja eteni puolivälieriin. Nadal pehmitti Kyrgiosin 6–3, 3–6, 7–6 (8–6), 7–6 (7–4).

Kyrgios on opittu tuntemaan värikkäänä pelaajana, jolla läikkyy yli kentällä ja sen ulkopuolella. Hän pilkkoo välillä mailojaan ja solvaa tuomareita, mutta maanantaina hän saapui pelikentälle Kobe Bryantin fanipaita yllään. Hän kunnioitti paitavalinnallaan sunnuntaina helikopterionnettomuudessa kuollutta koripallolegendaa.

–  Mitä voisin sanoa Nickistä? Kun hän pelaa kuin tänään tällä positiivisella asenteella, hän antaa paljon positiivisia asioita lajillemme, Nadal tuumi.

–  Hän on yksi suurimmista lahjakkuuksista tällä kiertueella, ja olen pitänyt Nick Kyrgiosista koko turnauksen ajan, Nadal jatkoi.

Kyrgios haastoi hyvin Nadalin, mutta taipui paremmalleen. Nadal kohtaa puolivälierässä Itävallan Dominic Thiemin ja jatkaa 20. grand slam -tittelinsä jahtaamista. Thiem kukisti neljännen kierroksen ottelussaan Gael Monfilsin 6–2, 6–4, 6–4.

Kommentoi