Tielle hypännyt hirvi aiheutti kaksi erillistä onnettomuutta Vöyrillä keskiviikkona

Valtatiellä 8 Vöyrillä sattui kaksi erillistä hirvikolaria keskiviikkona iltapäivällä viiden aikaan. Onnettomuussuma sai alkunsa, kun henkilöautolla matkassa ollut mustasaarelaismies törmäsi tielle hypänneeseen hirveen Kaitsorin kohdilla.

Kokkolasta Vaasan suuntaan ajaneen henkilöauton kuljettaja ei jarrutuksesta huolimatta kyennyt estämään törmäystä. Hirvi osui auton keulaan ja lensi törmäyksen voimasta vastaantulevien kaistalle.

Samaan aikaan kokkolalaisnainen oli ajamassa henkilöautollaan Vaasan suunnasta kohti Kokkolaa. Kuljettaja oli huomannut tiellä maanneen hirven, joka oli lentänyt hänen kaistalleen todennäköisesti vastaantulevien kaistalla tapahtuneen hirvikolarin seurauksena.

Kuljettaja ei kertomansa mukaan ollut kuitenkaan ehtinyt reagoida tapahtuneeseen. Hän törmäsi autollaan tiellä maanneeseen hirveen. Auto ajautui ojaan ja pyörähti ympäri keula tulosuuntaan. Hirvi oli juuttuneena auton alle ja kulkeutui auton mukana ojaan.

Kummatkin hirveen törmänneet autot vaurioituivat, mutta suuremmilta henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin. Hirvi kuoli onnettomuudessa.

Kommentoi