Tiistaina televisiossa: Tieteellinen lepohetki Studiossa Rahkola ja Alm-Siira lupaavat keskustelu- ei ajankohtaisohjelman

Kirsi Alm-Siiran ja Nina Rahkolan juontamassa uudessa keskusteluohjelma Studiossa tärkein asia on aihe. Jokaisessa jaksossa on yksi teema: rakkaus, kuolema, mielenterveys tai raha.

–Aiheet liippaavat jokaisen suomalaisen elämää, Alm-Siira sanoo.

Kyseessä ei ole ajankohtaisohjelma vaan keskusteluohjelma.

Tärkeitä ovat myös vieraat. Heitä on yleensä kolme. He ovat ihmisiä, joilla on joko tietoa käsiteltävästä aiheesta, omaa kokemusta siitä tai he ovat hyviä keskustelijoita.

–Keskusteluohjelmia on tehty maailman sivu, mutta toivomme, että Studiosta tulee tieteellinen lepohetki ja ohjelma, jossa voi viihtyä tiedon parissa, sanovat Alm-Siira ja Rahkola.

Oivalluksia ja perspektiiviä katsojille

He lupaavat koskettavia tarinoita ja yllättävää tietoa.

–Toivon, että voimme antaa oivalluksia ja perspektiiviä katsojille, Rahkola sanoo.

Molemmat sanovat, että ohjelman aiheet ovat sellaisia, joita monet ovat niitä jo miettineet ja pureksineet.

Uutuusohjelmassa pitkän linjan ammattilaiset pääsevät yhdistämään voimansa ensimmäistä kertaa talk show’n muotoon yleisön edessä. Ohjelma ei ole suora, vaan se nauhoittaan maanantaina ja lähetetään tiistai-iltana.

Rahkola on muun muassa matkannut aikamme ilmiöiden perässä Aino Huilajan kanssa Say What -ohjelmasarjassa. Hän on myös Huomenta Suomen juontaja.

Kirsi Alm-Siira on tuttu MTV3:n uutisista. Studiossa hän ei aio pudota tuolilta, kuten hänelle on käynyt vuosia sitten kesken MTV3:n uutislähetyksen.

Studio MTV3 tiistai 12.2. klo 21.00

Kommentoi