Tottenhamille raju pettymys, Southampton nousi lopussa voittoon

Tottenhamin viime aikojen vaisu meno jalkapallon Englannin Valioliigassa jatkui, kun joukkue kärsi 1-2-vierastappion Southamptonille. Tottenham on hävinnyt neljästä viime liigaottelustaan kolme ja pelannut kerran tasan.

Southampton-kamppailu näytti Tottenhamille valoisalta, sillä joukkue johti pitkään Harry Kanen osumalla 1-0. Kanen maali syntyi avauspuoliajalla Dele Allin hienon syötön jälkeen. Loukkaantumisestaan toipunut Alli pelasi ensimmäisen ottelunsa tammikuun jälkeen.

Kotijoukkue tuli 76. minuutilla tasoihin Yan Valeryn maalilla.

Ottelun ratkaisu nähtiin viisi minuuttia myöhemmin, kun James Ward-Prowse laukoi Southamptonin komealla vapaapotkulla 2-1-johtoon.

Tottenham on Valioliigassa kolmantena, mutta ero kärjessä porskuttaviin Manchester Cityyn ja Liverpooliin on suuri. Ottelun vähemmän pelannut Manchester United vaanii Tottenhamia kolmen ja niin ikään ottelun vähemmän pelannut Arsenal neljän pisteen päässä.

Arsenal ja ManU kohtaavat toisensa sunnuntaina.

Muissa lauantain peleissä Brighton voitti Crystal Palacen vieraissa 2-1, Cardiff kotonaan West Hamin 2-0, Bournemouth vieraissa Huddersfieldin 2-0, Leicester kotonaan Fulhamin 3-1 ja Newcastle kotonaan Evertonin 3-2.

Manchester Cityn ja Watfordin välinen ottelu päättyy myöhemmin lauantaina.

Kommentoi