TPS purki Jonne Virtasen pelaajasopimuksen – Virtanen kokee perusteet "virheellisiksi ja vaillinaisiksi

TURKU

Jääkiekkoliigan TPS on purkanut hyökkääjä Jonne Virtasen pelaajasopimuksen. TPS kertoo tiedotteessaan purkaneensa sopimuksen "perustelluista ja harkituista syistä".

Virtanen, 31, on eri mieltä. Hän julkaisi twitter-tilillään oman näkemyksensä tapahtumasarjasta ja kokee irtisanomisen tapahtuneen "virheellisillä ja vaillinaisilla perusteilla"

Virtanen kertoi pelaajasopimuksen purkamisen tapahtuneen 5. syyskuuta seuran toimesta. Purkamisen syyksi ilmoitettiin Virtasen epäasiallinen käytös ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä.

–  Tältä osin totean, että pääasiallinen työtehtäväni on pelaaminen ja harjoittelu. Näissä tehtävissä en ole milloinkaan nauttinut alkoholia tai ollut sen vaikutuksen alaisena, Virtanen kirjoitti.

TPS hyllytti Virtasen jo 2. syyskuuta Tanskaan suuntautuneen harjoitusmatkan tapahtumien vuoksi.

Virtanen kertoi osallistuneensa edellisenä iltana "rookie-illalliselle" ja poteneensa matkustuspäivänä "dagen efteriä".

–  Kysymyksessä olevan illallisen tarjoilut on kustantanut seura itse, ja tällainen illallinen on yleinen tapa jääkiekossa.

Virtanen myöntää kirjoituksessaan nauttineensa seuraavana päivänä yhden oluen lentokenttäbaarissa, mutta ei koe sitä kokonaisuuden kannalta paheellisena.

–  Pidän TPS:n väitteitä Tanskan pelimatkan aikaisista tapahtumista virheellisinä kokoluokkansa ja merkittävyytensä osalta. Minusta tuntuu, että Tanskan-matkaa käytetään nyt vain ns. keppihevosena.

Kommentoi