Tuttu hahmo johti JYPin murskavoittoon Tapparasta – Julius Nättinen Liigassa lennossa

JYVÄSKYLÄ

Julius Nättinen oli jälleen kentän näkyvin pelaaja, kun JYP nappasi Liigassa sarjapisteet Tapparan kustannuksella. Hyökkääjälle kirjattiin tehot 1+3, kun vierasjoukkue joutui nöyrtymään lukemin 1–5.

Samalla Nättisen tilille tuli jo viikon toinen neljän pisteen tehoilta.

Vire ei ole Nättisen kohdalla uusi asia, sillä pisteputki on jo yhdeksän ottelun mittainen, ja tehoilun johdosta hän johtaa Liigan pistepörssiä 16+12=28 pisteellään. Aikuisten maajoukkuekutsua Nättiselle ei tullut vielä marraskuun EHT-kotiturnaukseen, ja hän kieltää, että maajoukkueasiat olisivat pyörineet mielessä.

–  Kutsu (Leijoniin) tulee jos tulee. Haluan keskittyä auttamaan joukkuettani. Nyt on syötöt napsuneet lapaan, niin sitä kautta pisteitäkin tullut enemmän, Nättinen miettii.

Viime kaudella kasvattajaseuraansa palannut hyökkääjä on päässyt ketjuun, jossa palaset ovat enemmän kuin osiensa summa. Kemiat Petrus Palmun ja Miska Siikosen kanssa osuvat kohdilleen erinomaisesti.

Tapparalle kyseessä oli kauden ensimmäinen tappio Tampereen ulkopuolella. Tappara jatkaa sarjataulukon toisella sijalla. JYP on puolestaan kolmantena.

–  Se kertoo meidän joukkueestamme, kun tuollainen päänahka irtoaa. Pystymme haastamaan kenet vain, Nättinen summaa joukkueen tilaa.

Kommentoi