Uusi käänne Laihian surmassa: Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä henkirikosta ja pyytää havaintoja tapahtumapaikan läheisyydessä liikkuneista henkilöistä

Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä henkirikosta, joka tapahtui Pohjanmaan Laihialla heinäkuussa 2018. Epäillyn rikoksen uhri oli 60-vuotias laihialaisnainen. Tapausta tutkitaan tappona ja tutkintaa tehdään yhteistyössä Pohjanmaan poliisilaitoksen kanssa.

60-vuotias nainen löytyi viime heinäkuussa kotoaan menehtyneenä. Hänessä ei ollut ulkoisia vammoja. Esitutkinnassa on saatu hyvä käsitys kuolinsyystä, mutta sitä ei tutkinnan turvaamiseksi anneta tässä vaiheessa julkisuuteen.

Tapaukseen liittyen on ollut vangittuna kolme ihmistä, jotka kaikki vapautettiin heinäkuun loppupuolella. Tällä hetkellä jutussa ei ole vangittuja.

– Tutkinnassa on nyt aktiivinen vaihe ja lähipäivien aikana kuulustellaan lukuisia todistajia. Lisäksi edelleen tutkitaan ja analysoidaan myös rikospaikkanäytteitä sekä valvontakamerakuvia, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hans Fagerström Keskusrikospoliisista.

KRP pyytää vihjeitä asiaan liittyen. Erityisesti poliisia kiinnostavat Laihian keskustassa ja Asemanseudulla 6. ja 7. heinäkuuta välisenä yönä tehdyt havainnot henkilöistä, jotka ovat liikkuneet joko jalkaisin, polkupyörällä tai autolla.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen rikosvihje.krp(at)poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 418 622.

EDIT 7.5.2019 kello 9.01 Korjattu kirjoitusvirhe otsikossa.

Lisää aiheesta

Kommentoi