Vasta KooKoon kolmas maali tuotti täydet pisteet nollavoitolla

KOUVOLA

KalPalta jäi maalitili avaamatta kuopiolaisten kauden ensimmäisessä jääkiekkoliigan vieraspelissä. KooKootakin koeteltiin, kun täyden kolmen pisteen pottiin voittolukemin 1–0 tarvittiin kolme osumaa.

Kouvolalaisista unkarilaislaituri Vilmos Gallon hieno kantapääkikka ja sentteri Kimi Koiviston osuma menivät hylkyyn potkumaaleina. Vasta amerikkalaishyökkääjä Trevor Mingoian osuma kelpasi tuomareille.

–  Ilmaiset virheet jäivät suorituksestamme pois. Pääsimme viemään peliä selvästi kaksi erää, mutta Samu Perhonen piti KalPaa pinnalla, kuvaili KooKoon valmentaja Jussi Ahokas.

Edelliskauden KooKoossa pelannut Perhonen, 26, torjui KalPan maalilla kauden ensimmäistä kertaa ja onnistui loistavasti.

–  Kun näin KooKoon tulevan vastaan neljäntenä joukkueena tällä kaudella, olin varma, että minua testataan tässä pelissä. Ei KooKoon kohtaaminen jännittänyt. Toivotaan, että jo vitsin puolelle mennyt viime kauden vammakierre on nyt kääntynyt, totesi Jämsän Kiekko-Susissa jääkiekkoaakkoset oppinut Perhonen.

Kommentoi