Ilkan ja Pohjalaisen suuri karvakysely on sulkeutunut: jopa kolmannes mieslukijoista kertoo ajavansa kokonaan karvat tältä alueelta

Tiistaina evoluutiopsykologi Markus J. Rantala kertoi Ilkassa ja Pohjalaisessa, että sekä naiset että miehet pitävät karvoista – kunhan ne sijaitsevat oikeassa paikassa.

Lue lisää: Kumppania houkutellaan edelleen karvoilla – Tutkimukset kertovat, missä naiset haluavat miehillä olevan karvoitusta ja missä eivät

Viime aikoina perinteistä sileäksi ajeltua naisihannetta on ryhdytty toden teolla kyseenalaistamaan, ja moni julkkisnainen, kuten Miley Cyrus ja Madonna, kulkee Hollywoordin punaisilla matoilla ylpeänä kainalokarvoinen päivineen.

Toisaalta kosmetologit kertovat, että Suomessakin nuoret naiset haluavat, että heidän kasvojensa nukkakarvoitus poistetaan kokonaan.

Ilkan ja Pohjalaisen toimitus kysyi lukijoilta, mitkä ihokarvat nämä ajelevat kokonaan ja mitkä saavat kasvaa vapaasti. Jonkin verran yllättävää oli, että jopa kolmannes kyselyyn vastanneista miehistä kertoi ajavansa kainalokarvat kokonaan – ja ajelijoita löytyy yhtä paljon nuorista kuin iäkkäämmistä vastaajista.

Mutta mitä lukijat ajattelevat naisista, jotka eivät ajele lainkaan ihokarvojaan? Ja saako mies olla karvainen? Juttu lukijoiden vastauksista julkaistaan lähiaikoina.

Lisää aiheesta

Kommentoi