Vauhtiajot julkisti ensimmäiset esiintyjänsä – mukana paluun tekevä suomirocksuuruus

Vauhtiajot on julkaissut ensimmäiset esiintyjänsä tulevan kesän ohjelmistokattauksesta.

Seinäjoella nähdään yllätyspaluun tekevä Tehosekoitin. Vuosituhannen vaihteen merkittävimpiin suomirockyhtyeisiin lukeutuva Tehosekoitin ilmoitti syyskuussa tekevänsä useita festivaalikeikkoja kesällä 2020. Tehosekoitin tekee ainoan Pohjanmaan festarikeikkansa Vauhtiajoissa torstaina 16.7. Yhtyeen hittejä ovat muun muassa "C’mon baby yeah!", "Kaikki nuoret tyypit", "Asfaltti polttaa", "Pillitä Elli pillitä", "Maailma on sun", "Valonkantaja" ja "Hetken tie on kevyt".

Lisäksi tapahtumassa nähdään viime kuussa täydelle Hartwall Arenalle esiintynyt Vesala. Menestyksekkään soolouransa lisäksi Vesala tunnetaan PMMP-yhtyeestä sekä juuri nähdystä Vain Elämää -ohjelmasta. Emma-palkintoja napsinut Vesala on myös ensimmäinen nainen, jolle on myönnetty Reino Helismaa -sanoittajapalkinto.

Vauhtiajojen lavalle nousee myös J. Karjalainen. Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulaja-lauluntekijöitä.

Vauhtiajojen kesän kattausta vahvistaa myös Kaija Koo. Viides kesän artistijulkistus on jo monesti Vauhtiajoissa nähty Popeda.

Vauhtiajot järjestetään 16.7.2020–19.7.2020.

Kommentoi