Viime kauden maalitykki jatkaa SJK:ssa

Jalkapalloliigassa pelaavan Seinäjoen Jalkapallokerhon kauden 2019 paras maalintekijä Denys Oliinyk on tehnyt seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

SJK kertoo tiedotteessaan, että sopimus on allekirjoitettu maanantaina, ja Oliinyk liittyy seuran harjoitusrinkiin välittömästi.

Oliinyk on 32-vuotias laitahyökkääjä, joka on pelannut urallaan Ukrainan maajoukkueessa sekä Ukrainan, Hollannin ja Saksan pääsarjoissa. Oliinyk liittyi SJK:n riveihin elokuussa 2018 ja oli kausilla 2018 ja 2019 SJK:n parhaita pelaajia murtautuen samalla jalkapalloliigan kärkinimien joukkoon. Oliinyk teki viime kaudella SJK:lle kahdeksan liigamaalia.

– Meillä oli pitkät keskustelut SJK:n kanssa, sillä minulla oli muutamia muitakin vaihtoehtoja. Varsinkin kotona Ukrainassa. Mutta halusin tänne. Pidän tästä paikasta, arvostan seuraa kovasti ja minua arvostetaan täällä myös. Se on itselleni erittäin tärkeää, Oliinyk perustelee ratkaisua tiedotteessa.

SJK:n urheilujohdossa ollaan tyytyväisiä Oliinykin jatkoon.

– Oliinyk on todellinen ammattilainen, niin kentällä kuin sen ulkopuolella, joten olemme erittäin iloisia päästessämme nauttimaan hänen palveluksistaan SJK:ssa seuraavat kaksi kautta, kommentoi SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

Oliinyk on tarvittaessa pelikelpoinen välittömästi, mutta hän ei ole vielä harjoitellut joukkueen kanssa. Niinpä hänen osallistumisensa viikonloppuna pelattavaan Suomen Cupin avaukseen arvioidaan viikon edetessä.

SJK aloittaa Suomen Cupin karsinnat ensi lauantaina vierasottelulla Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Oulussa.

Kommentoi