VPS:n Steven Morrissey odottaa malttamattomana Eurooppaliigan karsintoja – Katso videohaastattelu

Jalkapalloliigassa hienon alkukauden pelannut Vaasan Palloseura sai maajoukkuetauon aikana muiden joukkueiden tavoin levätä ja hioa joukkuepeliään. Pohjalainen sai haastatteluunsa VPS:n huippuvireisen hyökkääjän Steven Morrisseyn, joka on ollut alkukaudella vaasalaisten hyökkäyspelin sydän.

Loukkaantumisista kärsinyt jamaikalaishyökkääjä on vihdoin tällä kaudella saanut valmistautua kauteen rauhassa ilman murheita. Morrissey uskoo, että ehyt talvi on ollut syynä kevään lentokeliin.

– Sain harjoituskaudella valmistautua kauteen hyvin kotonani. Aiempina vuosina se ei ole ollut loukkaantumisten takia mahdollista, taustoittaa Morrissey.

Kuukautta ennen VPS:n kauden ensimmäisiä Eurooppaliigan karsintaotteluita näyttää siltä, että Morrissey pääsisi vihdoin pelaamaan europelejä. Kaksi edellistä mahdollisuutta Morrisseylla on kaatunut loukkaantumiseen.

– Olen innoissani karsintapeleistä. Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet mitä joukkuetta tahansa vastaan. Toivottavasti vain pysyn terveenä, jatkaa hyökkääjä.

Lisää Morrisseyn kuulumisista voit lukea perjantain painetusta lehdestä.

Kommentoi