VPS:n vaihtopenkillä jamaikalainen maalivahti

Juuso Kevari pelasi Vaasan Palloseuran maalissa keskiviikkona, kun VPS oli Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraana jalkapallon liigacupin alkulohkon ottelussa Seinäjoella ja hävisi ottelun 2-1.

Toisena maalivahtina VPS:lla oli testissä oleva jamaikalainen Ryan Thompson. 31-vuotias Thompson on 185-senttinen maalivahti, joka on pelannut mm. Pohjois-Amerikan yliopistosarjassa ja maanosan toiseksi ja kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Hän on myös kuulunut maansa maajoukkueeseen.

Euroopassa Thompson on pelannut Irlannin pääsarjaa Shamrock Roversissa kaudella 2011 ja solnalaisessa AFC Unitedissa Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2012.

Samainen Thompson oli VPS:n testissä jo neljä vuotta sitten kauden 2012 alla. Hän pelasi tuolloin yhden liigacupin ottelun ja yhden tavallisen harjoitusottelun, ja poistui seurasta ilman sopimusta.

– Hän ei ollut sen tyyppinen maalivahti, jota haemme. Suurin puute oli jalalla pelaamisessa, mikä aiheutti ongelmia ja hermostuneisuutta puolustuspäässä, kommentoi silloinen päävalmentaja Olli Huttunen jamaikalaisvahtia.

Toinen VPS:n kokoonpanoon nimetty testipelaaja oli puolalainen keskikenttämies Piotr Klepczarek. VPS:n testattavana on myös puolalainen maalivahti Mateusz Kryczka, mutta hän ei ollut kokoonpanossa keskiviikkona.

Juttua päivitetty klo 23.10, täydennetty tieto Thompsonin edellisestä testijaksosta Vaasan Palloseurassa.

Kommentoi