Los Angeles Kings törmäsi Antti Raantaan

WASHINGTON

Arizona Coyotesin maalivahti Antti Raanta torjui maanantaina kauden ensimmäisen ja uransa 12:en nollapelin jääkiekon NHL-liigassa. Arizona kukisti Los Angeles Kingsin 3–0 Conor Garlandin, Derek Stepanin ja Jakob Chychrunin maaleilla.

Arizona karkasi kahden maalin johtoon jo ottelun ensimmäisessä erässä.

–  Saimme peliin hyvän alun ja pelasimme mielestäni viisaasti koko ottelun, Raanta arvioi NHL:n nettisivuilla.

–  Vastustajalla oli alla voittosarja, joten emme kuvitelleet peliä helpoksi. Onnistuimme omassa alivoimassa ja saimme itseluottamusta kahdesta ylivoimamaalistamme.

Raannan tähtihetki osui päätöserän puoliväliin, kun hän torjui Austin Wagnerin läpiajon.

Valmentaja Rick Tocchet kiitteli Raannan ja edellisessä pelissä nollan torjuneen Darcy Kuemperia asennetta.

–  Meillä oli sunnuntaina vapaapäivä, mutta molemmat maalivahdit ilmestyivät jäälle ollakseen valmiina seuraavan päivän peliin. Se kuvaa hienosti heidän asennettaan, Tocchet ylisti maalivahtejaan.

Selänne on Ovetshkinin tähtäimissä

Washington Capitals vahvisti maanantaina asemaansa itälohkon ja koko liigan kärjessä, kun se kuritti kotikentällään Anaheim Ducksia 5–2.

Richard Panik, Aleksandr Ovetshkin, Chanler Stephenson, Jakub Vrana ja Tom Wilson olivat isäntien maalintekijät. Ovetshkin nousi kauden 15. maalillaan maalipörssissä David Pastrnakin, 17 maalia, ja Leon Draisaitlin, 16 maalia, jälkeen kolmanneksi.

Ovetshkin teki Washingtonin 2–0-johtomaalin ylivoimalla. Se on hänen uransa 254:s ylivoimamaalinsa. NHL-tilastoissaan hänen edellään ovat enää Dave Andreychuk (274 ylivoimamaalia), Brett Hull (265) ja Teemu Selänne (255).

Kommentoi