Reissarit ylsi Tangomarkkinoiden tanssiorkestereiden SM-kilpailuun – Mukana neljä yhtyettä

Reissarit.
Jaa artikkeli

Tanssiorkestereiden SM-kilpailun kisaorkesterit on valittu. Yksi neljästä kilpailussa edenneistä yhtyeistä on Pohjanmaalta tuleva kvartetti Reissarit.

Bändillä on taustallaan yli 10 vuoden kokemus ja satoja keikkoja.

– On todella hieno juttu päästä niin sanotusti puulaakisarjasta mestaruussarjaan! Kokoonpanomme on ollut alusta asti sama, iloinen ystävistä koostuva porukka. Uskon että juuri tuo ystävyys, yhdessä tekemisen meininki ja ilo välittyy keikoillamme. Musiikillisesti haluamme pitää rempseän ja duurivoittoisen iloisuuden musiikissamme, Reissarien solisti-kitaristi-hanuristi Mikko Takala kertoo tiedotteessa.

Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat Mikko Takala (laulu, kitarat, haitari), Markku Hannu (rummut), Tomi Riihimäki (basso, laulu), Tero Riihimäki (koskettimet, laulu).

Esiraati valitsi yhteensä mukaan neljä yhtyettä. Reissarit-yhtyeen lisäksi mukana ovat Helminauha, Kati ja Kuiskaus ja Weranta.

SMOrk-kilpailun finaali järjestetään Seinäjoen Tangomarkkinoilla 11. heinäkuuta. Finaaliorkesterit esiintyvät useilla eri estradeilla Tangomarkkinoilla.

Kilpailujohtajana toimii Krista Westerlund (Gramofoni Oy) ja kilpailun suojelijana Tangokuningas Kyösti Mäkimattila.

SMOrk-kilpailun järjestää yhteistyössä Gramofoni Oy ja Seinäjoen Tangomarkkinat Oy. Tuomariston puheenjohtajana toimii Tangokuningas Teemu Roivainen. Muut tuomariston jäsenet julkaistaan myöhemmin kevään aikana.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje