Allan siivitti SJK:n voittoon

  • Ilkka-Pohjalainen

Nuorukainen näytti osaamistaan parhaalla mahdollisella tavalla ja oli mukana kotijoukkueen kaikissa maaleissa, kun SJK kukisti kotikentällään suuren ja mahtavan Helsingin Jalkapalloklubin maalein 3-0 (1-0).

Allan tarjoili joukkuekavereilleen tekopaikat ja sinetöi hienon pelipuhteensa yhteen itse viimeistelemällään täysosumalla.

Seinäjoen keskuskenttä oli sateen vuoksi liukas ja se tuotti hieman ongelmia pelaajille. Enemmän siitä tuntuivat kärsivän klubilaiset.

Ottelun avausmaali nähtiin 17. minuutilla, kun Allan tykitti kaukaa tulisen vedon. HJK:n maalivahti Daniel Örling ei saanut palloa haltuunsa vaan torjui sen eteensä. Timo Tahvanainen oli kärppänä paikalla ja sinetöi avausmaalin.

Toisella jaksolla peli jatkui hienokseltaan HJK:n hallinnassa mutta mitään vaarallisia tilanteita joukkue ei pystynyt Mihkel Aksalun vartioimalle SJK:n maalille rakentamaan.

SJK puolestaan hyödynsi tekopaikkansa huomattavasti paremmin. Allan säväytti yleisöä 55. minuutilla, kun hänen antamansa kulmapotku näytti sujahtavan suoraan HJK:n maaliin. Osuma merkittiin lopulta Roope Riskille.

Ottelun sinetti tuli kymmenen minuuttia myöhemmin. Silloin Allanin keskittämä kulmapotku tarjosi Tucolle tilaisuuden, jonka hän hyödynsi ja puski HJK:n maaliin.

– Vastustamme on iso joukkue ja tiesimme, että tulee vaikea peli. Tuloksesta on oltava iloinen, totesi Allan Souza Ilkalle.

– Harjoittelen vapareita ja kulmureita joka päivä. Joskus ne onnistuvat. Joskus eivät, totesi englantia opiskeleva Allan portugaliksi

Tulkkina toimi peliä paikanpäällä seurannut Liverpoolin Portugalin ja Espanjan pelaaja-agentti Julian Ward.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli