Antti Alho on kuollut

Antti Alho. Kuva: Jarno Ranta
Jaa artikkeli

Pitkäaikainen pesäpallovaikuttaja Antti Alho on kuollut. Asia vahvistettiin Ilkalle Koskenkorvan Urheilijoista, jonka pitkäaikaisena puheenjohtajana Alho toimi.

Alho oli kuollessaan 70-vuotias. Hän oli saanut Koskenkorvan Urheilijoiden mukaan sairauskohtauksen torstaina työn parissa, matkalla autossaan Ilmajoen Koskenkorvalla.

Koskenkorvan Urheilijoiden parissa Antti Alho teki mittavan työn pesäpallojaoston ja pääseuran puheenjohtajana omia talkootyötuntejaan säästämättä. Alhon aikana seura nousi superpesikseen vuonna 1998.

Alhon puheenjohtajakaudella seura on voittanut lukuisia mitaleja halli-SM-turnauksissa ja Superpesiksessä 20 vuoden aikana. Hänen yrityksensä Ilmajoen Sähkökoje Oy on toiminut seuran pääyhteistyökumppanina vuosikymmeniä.

Lisäksi Alho oli ratkaisevassa roolissa projektinvetäjänä seuran rakentaessa oman pesäpallostadionin. Sähkökoje-Areena on edelleen Suomen ainoa superpesisjoukkueen omassa omistuksessa oleva stadion.

Antti Alho jätti seuran hallinnon viime vuoden lopulla, mutta oli innokas varainhankkija vielä kuluneen kevään aikana. Alho oli myös vahva vaikuttaja kunnallisessa päätöksenteossa sekä muissa eri luottamustehtävissä.

Koskenkorvan Urheilijat kunnioittaa Antti Alhon poismenoa ensimmäisessä kotiottelussaan 6. toukokuuta kello 15 pitämällä hiljaisen hetken ja pelaamalla ottelun surunauhoissa ilman musiikkia.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje