Mestaruustaistelun avainottelu

  • Ilkka-Pohjalainen

SJK ja HJK lähtevät illan trilleriin tyystin erilaisista asemista. SJK on voittanut seitsemästä viime liigaottelustaan viisi ja pelannut kaksi tasan. HJK on saalistanut viidestä viime ottelustaan vain kaksi pistettä. HJK on voittanut viimeksi yli kuukausi sitten.

SJK ja HJK ovat tilanteessa, jossa kumpikin voittaisi mestaruuden loppukauden puhtaalla voittosarjalla. SJK:lla otteluja on jäljellä viisi ja HJK:lla kuusi. Tasapeli tänään olisi sekä SJK:lle että HJK:lle painajaismainen tulos. Pistejako sopisi RoPS:lle, joka nousisi siinä tapauksessa kuskin pukille kultamitalikamppailussa.

Mestaruus voi ratketa myös maalierolla, jos piste-eroa joukkueiden välillä ei ole. Siinä tapauksessa SJK on tällä hetkellä vahvoilla (+21) verrattuna RoPSiin (+11) ja HJK:hon (+10).

Illan trilleriin on luvassa todellinen yleisöryntäys, joten keskuskentälle on hankittu lisäkatsomoita.

Kotkassa sunnuntaina otsaansa pienen haavan saanut ja KTP-pelin hetimiten kesken jättänyt SJK:n Liverpool-laina Allan Souza on täydessä pelikunnossa.

SJK:n mahdollinen avauskokoonpano: Mihkel Aksalu, Timo Tahvanainen, Zeljko Savic, Cedric Gogoua, Henri Aalto, Johnny Laaksonen, Mehmet Hetemaj, Akseli Pelvas, Allan Souza, Tuco, Roope Riski.

HJK:n mahdollinen avauskokoonpano: Thomas Dähne, Roni Peiponen, Tapio Heikkilä, Gideon Baah, Taye Taiwo, Moussi, Rasmus Schüller, Demba Savage, Atomu Tanaka, Mendy, Jallow.

ESA KIVIMÄKI

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli