Kaupallinen yhteistyö: Pyykit puhtaaksi ostosten aikana

24 Pesula toimii ilman ajanvarausta. Aina, kun jokin koneista on vapaana, on pesula asiakkaiden käytössä.
24 Pesula toimii ilman ajanvarausta. Aina, kun jokin koneista on vapaana, on pesula asiakkaiden käytössä.
Kuva: 24 pesula
Jaa artikkeli

Vaasan Liisanlehtoon avattiin huhtikuussa 24 Pesulan uusi toimipiste. Automatisoitu pesula palvelee asiakkaita itsepalveluperiaatteella. Maksua vastaan pesulassa voi käydä pesemässä pyykit ja matot ilman ajanvarausta. Myös kuivaus kuuluu pesulan palveluihin.

24 Pesula keskittää toimintansa päivittäistavarakauppojen ja kauppakeskusten yhteyteen. Vaasassa yritys on toiminut jo vuoden verran Minimanin yhteydessä. Hyvä vastaanotto ja selkeä kysyntä innosti yritystä laajentamaan toimintaansa kaupungissa.

– Pyrimme olemaan siellä missä ihmisetkin. Tuntui luontevalta avata toimipiste Liisanlehtoon uuden kauppakeskuksen yhteyteen. Asiakas voi käydä laittamassa pyykit pesuun ja hyödyntää odotusajan ostosten tekemiseen. Tähän ajatusmalliin toimipisteidemme sijainti perustuu, kertoo 24 Pesulan markkinointijohtaja Nico Nevala.

Tehokkaat rumpukoneet pesevät vaatteet, kodintekstiilit ja matot puhtaiksi puolessa tunnissa.
Tehokkaat rumpukoneet pesevät vaatteet, kodintekstiilit ja matot puhtaiksi puolessa tunnissa.
24 pesula

Puolessa tunnissa puhtaaksi

Asiointi itsepalvelupesulassa on helppoa ja nopeaa. Pesulan koneet jakautuvat pyykki- ja mattokoneisiin, joista pyykille tarkoitettuja koneita on valittavana useita eri kokoisia. Myös pesuohjelmia löytyy moniin erilaisiin tarpeisiin. Pyykkien kohdalla pesuohjelmat kestävät vain 30 minuuttia. Valmiiksi lämmitetty vesi säästää aikaa.

24 Pesulan mattokoneet soveltuvat konepestäville ja pehmeille matoille. Tilavat rumpukoneet pyörittävät puhtaaksi myös räsymatot, joita yhteen koneeseen mahtuu kerrallaan joko 9-metrinen käytävämatto tai kaksi olohuoneen mattoa. Kovapohjaisten mattojen pesuun on tarjolla tasopesukone, jossa matto peseytyy nimensä mukaisesti tasossa.

Kuivaus, joka peittojen, tyynyjen ja etenkin mattojen kohdalla on kotipesun suurin haaste, onnistuu itsepalvelupesulassa helposti. Untuvatakit, tyynyt ja patjojen suojukset kuivuvat nopeasti tehokuivausrummuissa. Mattojen kuivaukseen pesula tarjoaa lukittavat kuivauskaapit, joissa kuivausaika vaihtelee maton koosta riippuen tunnista vuorokauteen.

Tuoksuton pesuaine sisältyy pesun hintaan. Koneet annostelevat pesuaineen automaattisesti.
Tuoksuton pesuaine sisältyy pesun hintaan. Koneet annostelevat pesuaineen automaattisesti.
24 pesula

Uusia innovaatioita asiakkaiden toiveista

Kotimaisen perheyrityksen alkuperäinen kotipaikkakunta on Kokkola. Nevalan viisi veljestä perustivat kaupunkiin ensimmäisen toimipisteen vuonna 1999.

– Isäni ja hänen veljiensä alkuperäinen idea oli rahoittaa yrityksen tuotoilla autourheiluharrastusta. Veljekset olivat teknisesti osaavia, mikä mahdollisti itsepalvelupesulan toimintojen rakentamisen. Yli kymmenen vuotta yritys toimi melko pienimuotoisesti, kunnes vuonna 2012 toimintaa päätettiin laajentaa ja toimipisteitä alettiin perustaa reipasta vauhtia eri puolille Suomea, Nevala kertoo.

Tänä päivän yrityksellä on 45 toimipistettä Suomessa ja uusia toimipisteitä on suunnitteilla koko ajan. Emoyhtiön alaisuudessa toimii myös Isossa-Britanniassa sijaitseva tytäryhtiö 24 Laundrette Ltd. Tytäryhtiö mukaan lukien 24 Pesula on yksi Euroopan suurimmista itsepalvelupesulaketjuista.

– Palvelumme laatu perustuu uusimpien teknisten ja digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen, mutta kuitenkin sellaisella tavalla, joka tekee palveluista helposti ymmärrettäviä ja käyttökelpoisia. Olemme aina kuunnelleet asiakkaitamme ja heidän antamaansa palautetta. Toiveiden pohjalta toimintaa on kehitetty, Nevala valaisee prosessia.

www.24pesula.fi

Jaa artikkeli