Kaupallinen yhteistyö: Vaasan Melaniemessä syntyi lopulta jonoa asuntoihin; uuden talon rakennustyöt aloitetaan pian

Kuva: Lakea
Jaa artikkeli

Melaniemeen ryhdytään pian rakentamaan uusia Lakean omistusasuntoja. Nimensä mukaisesti Sammallehdossa asutaan arvostetulla luonnonläheisellä paikalla, mutta kuitenkin lähellä kaikkia arjelle olennaisia asioita. Talo tarjoaa kevyen kynnyksen myös omakotitalosta kerrostalopuolelle asuntokokojensa ja hintansa puolesta. Tutustutaanpa tarkemmin!

Lakean asuntomyyjä Katariina Heinua kertoo Sammallehdon kanssa samalla tontilla sijaitsevan, kesällä 2021 valmistuneen puukerrostalo Viherlehdon saaneen paljon kiinnostusta. Tämä Lakean Omaksi- ja vuokra-asuntoja sisältävä talo on nyt täynnä ja vuokralla oleviin asuntoihin on muodostunut jopa jonoa.

Viherlehdon asukkaat ovat tuoneet Lakean tekemässä kyselyssä esille Melaniemen rauhallisuuden ja luonnonläheisyyden. Samalla he arvostavat lyhyitä ja sujuvia matkoja niin ruokakauppoihin, työpaikoille, keskustaan kuin valtaväylillekin.

Asunto Oy Vaasan Sammallehto rakentuu Melaniemen metsäisiin maisemiin.
Asunto Oy Vaasan Sammallehto rakentuu Melaniemen metsäisiin maisemiin.
Lakea

Toimiva koti Sammallehdon suojissa

Viisikerroksiseen Sammallehtoon tulee monen kokoisia ja näköisiä koteja. Näiden Mittarikatu 1 B:hen nousevien omistusasuntojen koot sijoittuvat tehokkaasti suunniteltujen yksiöiden ja 93 m² neljän huoneen kotien välille. Fiksut ratkaisut ja huolellinen suunnittelu mahdollistavat maltilliset neliöhinnat.

Katariina kertoo talon olevan suunniteltu erityisesti pitkäaikaiseen, mukavaan asumiseen ja siihen on helppo siirtyä niin sijaintinsa kuin asuntojen kokojen puolesta myös esimerkiksi omakoti- tai rivitalosta.

Asunnoissa on vakiovarustuksena astianpesukoneet ja sälekaihtimet. Kodit lämpiävät miellyttävällä kaukolämpöön liitetyllä lattialämmityksellä ja vieraiden sisäänpääsyä asukkaat voivat ohjata asunnoista löytyvällä ovipuhelimella.

Sammallehdon yhteiset tilat sisältävät harrastehuoneen sekä tilat polkupyörien säilytykseen. Jokaiselle asunnolle kuuluu lisäksi oma varasto.

Havainnekuva Sammallehdon 60,0 m² saunallisesta kolmiosta.
Havainnekuva Sammallehdon 60,0 m² saunallisesta kolmiosta.
Lakea

Omanlainen tunnelma syntyy sisustuksella

Talon tulevilla asukkailla on mahdollisuus luoda omannäköisensä koti jo ennen muuttopäivää. Hyvissä ajoin asunnon hankkineet voivat valita kotinsa pintamateriaaleja neljästä erilaisesta tyylisuunnasta.

– Asiakkaamme arvostavat värejä enemmän kuin koskaan aiemmin. Sammallehdon pintamateriaalivaihtoehdot ovat skandinaavisia ja luonnonläheisiä, mutta kuitenkin trendikkäimmillä, ajankohtaisilla sävyillä twistattuja, Katariina kuvailee.

Jos tulevaan kotiinsa toivoo jonkun erityisen tai isomman rakenteellisen muutostyön, on se suunniteltava hyvissä ajoin jo talon ennakkomarkkinoinnin aikana ennen maalis-huhtikuuta 2022. Esimerkiksi kolmiosta on mahdollista tehdä iso kaksio yhden väliseinän poistamalla.

– Olemme ennakkomarkkinointivaiheen aikana joustavia muutoksiin, jos ne on vain teknisesti mahdollista toteuttaa. Alkuvaiheessa vapaana ovat parhaat asunnot ja tarjolla ovat myös parhaat muutostyömahdollisuudet, Katariina kertoo muutosten toteuttamisesta.

Sammallehto tarjoaa mahdollisuuden mukavaan asumiseen vastavalmistuneessa kodissa erityisesti heille, joiden sielu lepää lähellä luontoa, mutta jotka kuitenkin haluavat säilyttää mahdollisuuden poiketa vaivatta myös keskustassa. Kotien arvioitu muuttopäivä sijoittuu vuoden 2023 kesään.

Olisitko sinä yksi Sammallehtolaisista?

Lisätietoa Asunto Oy Vaasan Sammallehdosta, esite ja hinnat

    Jaa artikkeli