Kolumnit

Pride-karkelot Vaasassa

Jukka Mäkynen (ps.)
Jukka Mäkynen (ps.)

Vaasa Pride käynnistyi ja suvaitsevaisuutta tuodaan monivärisesti esille. Kaupunki liputtaa sateenkaarilippuja ja kirkossa järjestetään sateenkaarimessu. Luvassa on kirjavaa karnevaalihumua aikuisille ja lapsille koko viikon. Helsingissä ollaan hieman pidemmällä, siellä oli koko kesäkuu Pride-kuukausi ja kaupungin työntekijöitä kehotettiin osallistumaan siihen näkyvästi. Tarvitaanko tällaista jatkuvasti paisuvaa tuputustapahtumaa, koska perustuslakimme takaa tasa-arvon kaikille?

Pride on verhottu hienoilla arvoilla, kuten rakkaudella, erilaisuuden hyväksymisellä ja tasa-arvolla, jossa kaikki vauvasta vanhuksiin voivat olla mukana. Pride on kotoisin USA:sta ja siellä ollaan jo sen verran pidemmällä, että perinteisten arvojen kannattajia hirvittää. Amerikassa 13-vuotiaat pojat pukeutuvat naisiksi ja esiintyvät lasten omassa drag-showssa aikuisyleisölle. Lisäksi perheille on oma drag-show, jossa naisiksi pukeutuneet miehet keikuttavat takalistoaan lapsiperheen edessä ja pikkulapset palkitsevat esiintyjiä dollareilla, kuten strippiklubeissa. Suomessa ei olla vielä ihan näin härskejä, vaikka Helsingissä Kallion seurakunta järjesti lapsille oman Pride-pomppukirkon, jossa sai pomppia ”ihan homona”. Ilmeisesti ihmismielen voi turruttaa hyväksymään kaikki kyseenalainen normaaliksi.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Vaikka itse ajattelen joidenkin mielestä ummehtuneen konservatiivisesti, hyväksyn sen, että jokainen saa olla juuri se mikä haluaa olla täysi-ikäisenä, mutta olen huolissani lapsista, jotka eivät vielä osaa käsitellä kaikkea tuputettavaa tietoa seksuaalisuudesta. Vaikka WHO ja THL ovat sitä mieltä, että seksuaalikasvatus pitää aloittaa syntymästä lähtien, olen tästä täysin eri mieltä. Amerikkalaisen lisääntymistutkija Alfred Kinseyn tutkimukset on otettu nykyisen seksuaalikasvatuksen pohjaksi. Biseksuaali Kinsey teki tutkimuksia pedofiilien kanssa ja päätteli, että sylilapsikin voi saada orgasmin ja olla seksuaalisesti aktiivinen. Tämän Kinsey Instituutin tutkimustiedon pohjalta varhaiskasvatukseen ja koulukirjoihin on hyväksytty kaikenlaista sukupuolihömppää, jotka ovat biologisesti täysin harhaanjohtavia. Ei ihme, että nuoret ovat entistä epävarmempia omasta identiteetistään ja mielenterveysongelmat kasvavat. Silloin kun lapsi on haavoittuvassa kasvuiässä, hormonaalinen kehitys sekä aivojen käsittelykyky eivät ole valmiita vastaanottamaan kaikkea sateenkaarenkirjavaa sukupuolitietoa. Tämän asian tunnustavat monet lääkärit ja jopa seksuaalivähemmistöön kuuluvat!

Tulossa on myös uusi trans-laki, jonka mukaan biologinen sukupuoli heitetään romukoppaan ja tilalle tulee kokemusperäinen sukupuoli. Jos joku kokee olevansa jotakin muuta sukupuolta, se täytyy vain hyväksyä, muutoin rikkoo lakia. Sukupuolen vaihtaminen on tulevaisuudessa ilmoitusasia ja viranomaisten on mahdotonta selvittää, onko henkilö oikeasti tosissaan ja yrittääkö hän välttää esimerkiksi asepalveluksen. Tämä johtaa helposti siihen, että biologinen mies voi päästä uimahallissa naisten puolelle suihkuun, vaikka se loukkaisi naisten kehollista oikeutta yksityisyyteen. Voiko tulevaisuudessa sarjaraiskaaja mies päästä naisten vankilaan, jos yllättäen kokeekin olevansa nainen?

Sukupuolivalistukselle ja Pride-tapahtumalle pitää asettaa tolkun rajat, ettei kehitys johda samaan kuin USA:ssa. Pidetään lapset tämän toiminnan ulkopuolella. Pride ei myöskään saa loukata meidän konservatiivisesti ajattelevien sananvapautta tai oikeuksia. Lopuksi kysyn kirkolta, haluatteko tosiaan olla tällaisessa mukana?

Jukka Mäkynen

PS:n kansanedustaja Vaasasta

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje