Elokapina järjestää tänään iltapäivällä mielenosoituksen Helsingin keskustassa, poliisi varoittaa merkittävästä liikennehaitasta

  • STT
Jaa artikkeli

Helsingin poliisi tiedottaa merkittävästä ja pitkäaikaisesta liikennehaitasta perjantai-iltana Helsingin keskustassa. Elokapina osoittaa mieltä Simonkadun ja Mannerheimintien risteyksessä kello 16–21.

Poliisi on esittänyt toiveen, että mielenilmaisu järjestetään Kansalaistorilla. Poliisin mukaan nyt sille ilmoitettu paikka ei ole sopiva sen aiheuttaman liikennehaitan ja vaaran takia. Ylikomisario Jarmo Heinonen kertoo poliisin puuttuvan tarvittaessa tilanteeseen.

− Poliisi neuvottelee mielenosoituksen järjestäjän kanssa, jotta mielenosoituksesta ei aiheutuisi kohtuutonta häiriötä muille kaupunkilaisille. Jos mielenosoitus toteutuu olennaisesti lain vastaisena, vaarantaa yleistä järjestystä ja turvallisuutta tai estää liikennettä, poliisi voi puuttua tilaisuuden kulkuun, antamalla ohjeita ja määräyksiä tai viimekädessä päättämällä mielenosoituksen, Heinonen sanoo Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Elokapina on ilmoittanut poliisille osoittavansa mieltä useampana ajankohtana toukokuussa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje